Bästa som finns!

Är självklart min Victor! Höra honom andas när han Sover, hur han omar runt i sängen och kan verkligen inte ligga still. Han är i min värld den finaste, bästaste, underbaraste, som finns. Och jag är sjukt lycklig över att han valt att stanna vid min sida fast tillfället kanske inte varit det bästa. Sorry baby men du är min föralltid nu.

21/11/12❤


Nov. 28, 2012

Min baby ä helt omöjlig och kan inte ligga still för fem öre! Men tur att jag tycker om honom ändå. Hihi ❤

Men iaf va till usö igår så nu äter jag både kortison kur och penicillin kur. Fick salva till ögonen och ansiktsbad.salvan till ansiktet ägde jag redan. Så nu är det bara och köra. Känner redan bättring. Tjiiihuuu. Nu ska jag äta och smörja sen mysa soffa tills baby vaknar.


Min Victor är snyggast!

Kan inte sluta titta och tänka på min väldigt fina underbara snygga vackra Victor. Han är fucking amazing ❤❤


Nov. 26, 2012

Ligger halv vaken och kollar runt på fb. Blev precis lite svårare å skriva nu då baby halvt rulla över mig. Ringde vc idag för att ge dom ett sista försök. Sen vettofan vad jag ska göra? Suck

Ska lyssna på baby när han sover en stund ihop med att få sova fem minuter till.


My baby is awesome!


Victor

Är bäst!!!!! ❤ Så dä så god natt


❤ /ditt hjärta


Hej

Ett tagsen jag skrev nått här. Men allt ä som vanligt ruttnar hemma och ögonen suger kuk. Myser med baby som vanligt.


Someone like u

Ja jag tycker väldig mycket om min fina Victor. Tack för mig!!


Min fina

Jag tycker om dig fruktansvärt mycket ❤


Sjuk tjej

HAPP då har man åkt på feber och halsont. Tur att baby är här och tar hand om mig. Jag tycker om dig jätte mycket, Victor ❤


Vict❤


Halsont

Vakna med världens halsont. Usch nu ligger jag i soffan och tittar på våra bästa år och lyssnar på babys andetag i från sängen. Han ä mys!


Karlstad baby Karlstad.

Så då har vi nått Karlstad. Vilket betyder inte långt kvar ifrån min vackra ängel där hemma. Åååhhhh va jag saknar honom nu. Bara för att det snart är nära. Avlider lite här. Hihi ❤❤❤


Upp och hoppa

Ligger å latar mig men om 45 min ska vi åka till Trollhättan för att äta på Max förhoppningsvis sen med bussen till hfs. HEM TILL MIN UNDERBARA BABY SOM JAG SAKNAR SKROT MYCKET!!!!! ❤ så snart sitter vi ihop limmade igen vackra vic❤❤❤❤❤

Dags å packa kyss!


Ilsk

Att sluta med ett beroende är fan inte skoj. Håller på att explodera rakt av. Hoppas med hela mitt hjärta att jag klarar detta nu. Abstinensbesvär deluxe!!!!!! Iaf, dagen blev ganska bra ändå. Dock va mina ögon det stora samtalsämnet och det gick mig smått på nerverna. Men kusinmys va efterlängtat som fan och mer blire snart. Och så söta mormor på sjukhuset stackars vackra mormor. Nu ska jag sova innan jag river ner mammas tapeter av ilska. Och så blire ju i morgon fortare så jag kommer hem till min baby. Min vackra fina underbara vi ❤ kommer puss och krama ihjäl honom. Kommer även ha en överraskning åt honom (så baby läser du detta kan du ju blunda över dessa rader :p) hoppas han kommer bli glad iaf. God natt puckon och min vackra ängel.


Sadface

Vakna man glad och hoppats på bra dag med dop och mys i Göteborg. Men ack så fel vi hade. Blir dop och sen sjukhuset hos mormor. Kan livet va mer orättvist.

Jag älskar dig mormor❤❤


Min vi ❤

Vaken. Trött. I Hoplimmade ögon. Rufs hår. Kliande. Längtan. Göteborg. Kusiner. Bebismys. Dop. Släkt. Saknad av baby.

Ja i kort het allt som snurrar i huvudet och händer idag.


God natt.


Galet irriterad. Stör mig!


Hjärta

Älskar att läsa babys blogg då i stortsätt allt handlar om mig. Loooooovee it. Underbart att känna sig så saknad och omtyckt. Saknar honom något sjukt. I morgon ska jag pussa på kusiner så då kanske det blir lite plåster på såren. Bra fråga hur jag ska klara två veckor utan honom sen. Gash. Min underbara finaste v ❤ snart är vi ihop limmade igen. Myyyyyyys.


Hej fjortis


Fredagskväll

Så va man framme hos mor då. Mys. Vi har varit och handlat dop present och jag köpte 6 par trosor på h&m, dyrt vare. Men behövligt. Nu ska det lagas tacos så min hungriga mage slutar kurra yummie. Blir chill så jag orkar upp för dop i morgon i Göteborg. Ska mysa massa bebisar och trollungar. Tjiiihuuu nu äre bara baby som saknas så hade livet varit 110%igt. Hihi


My ASS has left the building

Sitter på bussen mot trollis och har gjort sen kl elva. Pjuhhh börjar som rubriken säger kännas i röven. Vi stanna precis i Mellerud och alla rökare börja springa. Jag klarar mig en timme till minst. Mitt öga där emot är tydligen inte kompis med mig idag. Får ta dropp när jag kommer till trollis. Men men saknar hjärtat redan. Han ä mys!!


Fredagmorgon

Då va man vaken då. Ligger och myser med min baby! Kunde inte bli bättre än såhär. Sjukt va lycklig han gör mig. Vill aldrig lämna sängen om det ska vara så här underbart mysigt med honom vid min sida när man somnar och vaknar. He makes me wanna live My life forever. Hihi men snart måste jag kliva upp och göra mig iordning för en bussresa till mamma. Åh kommer sakna baby så mycket!!!!!!! Blä. Men på söndag är han min bara så alla vet.

Hjärta på min v ❤


Galen tjej

Har suttit och haft lite konsert för frugan här. Vet att hon älskar mig fast hon säger att jag är knäpp. Höhö! Alicia keys - girl on fire är äcklig bra. Mums! På tal om mums. Så saknar jag min baby mer nu än förra inlägget. Pjuh så jobbigt så ge mig imorgon fort så jag får honom hit. Kommer mysa sönder honom helt!! Hihi nu ska jag sova och drömma om baby godnatt puss.


Twilight in my heart.

Har varit och sista delen av twilight idag den va as bra. Helt guuuuld!!! Vart lite ledsen i hjärtat att det är helt slut nu.men sånt är livet. Ska snart bädda ner mig då jag är skit trött. Har frugan vid min sida som alltid och det är underbart. Men måste även erkänna att jag saknar min baby så jag blir galen snart. Men i morgon är han min. Mums.


Smärta

Ja då vare dags och klaga lite. Har ont i ögonen som vanligt nu för tiden. Kliar å har sig sen har jag även fått någon konstig smärta typ vid axeln bra ont. Men annars så rullar det på, ska hoppa in i duschen för att sen gå på bio med fint folk :) hoppas bara att det inte är många som ska gå. Haha taggad tjej japp japp japp.


Galet kär

Vem är inte kär i en sådan sötis. Skiiit vill bara ha. Lätt jag ska Ha mig en när pengarna finns :p så baby ät skit om att lyckas få mig köpa en annan. Cause im in love ;)


Utan baby är inte kul.


Tjejmys

Gick bra hos optikern, inga glasögonen för mig. Så underbart. Nu sitter vi och myser i soffan, syster och Linda. Mys.. Men saknar baby som fan. Men vi taggar morgon dagen så jag får klara mig utan baby en natt. Hjäääärta på honom.


Kaos

Natten blev inte riktigt som planerad alltså. Gash. Har nog aldrig varit så här trött i hela mitt liv. Och inte kan jag sova förens i kväll heller. Fyyy. Jag kommer kav dö. Tänkte jag skulle kliva ur sängen snart och göra mig i ordning för dagens jobb. Men man vill ju inte direkt när man ser hur sött baby sover. Haha men men. Spark i arslet å ha en bra dag


Dont worry be happy

Ligger nerbäddad och väntar på John blund medans baby som inte är ett dugg trött som vanligt ligger i soffan och tittar på film. Får helt enkelt försöka somna utan honom i natt. Dagens jobb i morgon igen och sen mot stan för synundersökning. Tjiiihuuu taggad tjej.

God natt alla där ute. Baby i miss u ;(


Baby


Trött och söndag

Spenderar mina första timmar utan baby sen i torsdags och det känns tomt redan. Men syrran är här och jag ska laga mat sen ska vi kolla på ema. Underbar helg och myskväll. Jag ä en trött själ, börjar nog bli för gammal för att vara vaken för länge haha

Men puss på er o ha en bra söndag.


Nov. 11, 2012

Nu säger baby å jag god natt tror jag. Eller om inte snuttis bestämmer att vi ska böga film halva natten som vanligt. Gos ä han.


Lördag

Att vakna upp med baby bredvid sig är underbart. Så nu äre mys på gång igen så cya fuckers ;)


Fredagsmys med min baby ❤


Nov. 08, 2012


Bajs

Då har man gått å blivit handikappad då. Ser inte ett dyft stundvis och ögonen är svullna som plommon och det kliar värre än löss. Så mot vc snart och se vad dom har att säga.


Måndagsmys!

Bäst lördag. Fett seg söndag och mysmåndag. Undra om livet leker smått. I väg till um med Linda sen baka och pizza. Feta som hus ;) tjiiihuuu


Maybe

Kanske ser jag ljuset i tunnelns slut? Kanske börjar det ordna upp sig. I want it back soooooo much.


:(

http://open.spotify.com/track/24OhpHS8GtTLwzQeHRgJKi


Arg

Av någon konstig anledning mår jag inte bra nu och lackar för minsta lilla. Känner mig som världens PMS barn och är jätte trött på mig själv. Plocka bort min Facebook så jaa. Nu ska vi se hur länge det håller om jag kan lära mig leva utan som utan min bästa vän. Men men emogirl säger god natt ist.


RSS 2.0