28 december - måndag

hej hej, är här nere i uddevalla nu. har ny mobil, nya kläder, massa pengar och det kliar i fingrarna. Ska få mer julklappar idag, weeei. Så nu drar vi till gbg och handlar sen mormor. pusss ♥


sådan smärta

ja ni, nu har man jobbat på juldansen. och fy fan vad jag har ont i fötterna nu, trött som fan med. så mycket folk & så mycket snusk och svineri. Fy för er. Sen Fy för andra människor som inte fattar att dom är för små. sen att jag gör mitt jobb är ju inte mitt fel, men skit får man för det. (Y) Ni kan lika väl vänta som vi andra får/fått. Ni förstör bara för alla andra. NU har jag det sagt. och NU blire verkligen sängen för i morgon bär det av till uddevalla. 09.00 ringer mobilen, då blire packa det sista och sen blire karlstad 11.00. PUSSSSSSSSS HeJ!

GOD JUL!

nu är jag sjuk trött. haha, fyfan, har lockat jonnas hår mitt egna och sminkat mig sminkat jonna. öppnat paket två gånger i dag och fått i hop lite saker. fick även reda på att jag FICK min telefon idag. ska hämta den på någon gång mellan lördag och måndag. HOPPAS LÖRDAG redan. fy fan va gött, sony eriksson aino nu är du snart snart snart min. ♥ Tack alla underbara människor. GODNATT ;)

23 december - onsdag

Som vanligt skriver jag samma sak jämt när jag gör inlägg efter 00.00. haha. Men nu behöver jag inte för ni fattar ändå. ;p Idag har jag tvättat massa kläder, duktiga jag. Sen va jag nyss hos Vic en sväng. mys. Och Erik's skiva kom ut igår, och nu finns det på spotify undra vad som spelas just nu i mina högtalare :p haha, GULD VÄRD. Massa kääärlek, bästaste som finns. nu blire mata mina fiskar på FB sen sova. pussis♥

Vill även säga Grattis till min kusin som fyller sweet sixteen idag, (23:de).
Stort grattis till dig♥

dagligt lidande.

Om jag önskade någon ett rent helvete och fick välja exakt vad jag ville, vet jag precis vad jag skulle ge personen. Fast ändå skulle jag inte vilja att personen ska få ut stå samma dagligt lidande som jag går igenom varje dag. det är inte kul för fem öre. det är det värsta jag någonsin varit med om, Och jag kommer få stå ut med det i resten av mitt liv om jag har otur. Men vänta!!!!??? jag har ju redan otur som får genom lida detta. Jag skulle inte ens önska den elakaste mannen i världen min smärta. Gud vad jag är trött på detta nu. Jag orkar inte mer. (Y)

nu ska jag gå och lägga mig.
puss o kram ♥

städa och gå är dagens sång.

Ja ni, va och sola en sväng där förut. haha en liten olycka på vägen men jag klara mig. haha. Och nu har jag städat klart, tyckte det gick fort för att vara mig. Och nu ska jag nog ner till Vichjärta en stund. Sen ska jag nog gå och hälsa på min sjuka kompis ett tag :) Sen innan det är dags för att sova, blir det nog en kvällspromenad. För det är så fruktandsvärt fint ute. Jag är kär i vintern. Ohja :D

Puss i pannan.

21 december - måndag

Om exakt en vecka är du min♥♥

 

nu ska jag städa. puss ♥


erik grönwall & brittany murphy

Först vill jag säga, vila i frid till brittany murphy som dog idag. Va väl inget stor fan av henne, men Clueless & 8mile har legat på min top tio lista någon gång. ♥

Sen vill jag även säga att, Erik Grönwall är nya Lars Winnerbäck för mig. Guld i öronen ♥

Hey, I'm a believer
And gravity's letting go of me tonight
You, came out of nowhere
When everything was passing by at the speed of light

So hold my hand and never let me go
Take a leap of fate into the unknown


I am flying
My heart is taking over
The world is flashing by
Higher higher higher
I will follow wherever it might take us
Chasing through the sky
Higher higher higher


Oh I know
It can be scary
You bet it all when your heart is on the line
But oh, baby don't worry
Just hold my hand and never let me go


I am flying
My heart is taking over
The world is flashing by
Higher higher higher
I will follow wherever it might take us
Chasing through the sky
Higher higher higher


Take me higher
I hold you as we're shooting through the atmosphere
Around us everything disappears

Woah oa oa

I am flying
My heart is taking over
The world is flashing by

Chorus x3


jag skrattar idag kanske gråter jag sen

Godmorgon kärtfolk.
Ska snart gå ut med jonna så hon får åka pulka sen blir det nog träning. Härligt, sen OTH och GG :D

asså seriöst, kan ingenting annat än att skratta åt dig. hahaahahaha.

peace.

20 december - söndag

Fast som vanligt så har jag ju inte gått och lagt mig än, så för mig är det ju fortfarande lördag. men men. Ögonen går i kors på mig just nu, så det blir nog sängen när som helst.

Idag har jag...dam dam dam daaaa.. Haha, Vinkat av vic vid ica, och gett henne hennes julklappar, som hon gilla starkt. hihi, Sen bakade jag pepparkakor med mina systrar. haha, Och sen kom fis så jag färgade hennes hår och snodde lite till mig :p men fisens vart finare. puss på det, för då är det jag som är duktigt. Men fis? du är duktig du med. ;p du vet hur man ska lyckas med klickarna :p Sen va jag ute och gick för mig själv ett tag. bra skönt, tyst och fridfullt. ♥

sängen nu, så jag orkar med träning i morgon med Vicälsk. :D
& övriga tjejer i laget. hihi puss på er med.

sängenskrikermittnamn.

ja ni, dagen har inte varit så bra. mycket tårar och väldigt lite glädje. ända glädjen jag kände va när jag va hemma hos vic. tack hjärtat. och jag tycker så synd om dig. ♥ Va även ner till torget och vinkade av A. Men vi ses nog snart :) nu blir det sängen för snart ska jag upp igen för att åka buss till örebro med syster. Vi ska handla julklappar. Sen blir det nog sporthallen på kvällen syster följer alltid med:) och sen får vi se om älskade underbara vic följer med, vilket jag hoppas starkt på. för jag älskar henne :D:D:D:D ♥ eller så följer Sofia med. Vilket av dom gör inget, men jag gillar nog bäst båda :D , käääärlek till er.

GODNATT FUCKERS!

17 december - torsdag

så idag har jag inte gjort någonting än, ska snart gå ut med hunden. mina systrar gått på jullov idag, så nu är det bara att invänta julafton. haha. senare ikväll vet jag inte vad det blir, ska väl bli möte med familjen och sen får jag nog hitta på någonting med någon söt :)

& i morgon blir det örebro :))


16 december - onsdag

God dag. eller vänta? detta är då fan ingen god dag. ÄN! menmen, ska vara med hjätat sen. love på det. puss hej

dags för sängen..

åh fy fan vilken härlig kväll det har varit och va gottit med snö. Finns ju inge mer underbarare än en vit jul. nu ska jag sova sängen och sova länge. om inte häxan kommer och skäller på mig i morgon med. peace out.

babe, du är den vackraste på jorden.
om du bara kunde förstå. ♥

15 december - tisdag

hej hå, idag är det exakt 100 dagar kvar till jag fyller år. vilket jag och hjärti gillar. weeeeeeeeeii. annars finns det inte så mycket att tillägga just nu. puss o kram så länge.

'min vän'

jo eller hur, beter mig sig så här då? asså jag fattar inte ibland vad fan du tänker med. just nu tycker jag inte om dig alls. för så gör man inte. kontrollfreak. SERiöST!

sflöHjmadgkoähnpvizcm'dsgmsfopbhfhb.
psykmänniska.

14 december - måndag

Det går inge bra det där med bloggandet nu förtiden. Men jag har väl inte gjort så mycket, idol i fredags hamna hos S. Lördag gymnastikuppvisning med S och min familj sen Julbord med min familj och grannarna och massa mer folk. Sen blev det Z med V, P och S. Sen hem gång. i söndag blev det träning med V i två timmar sen sängen sen promenad med S. Så, så mycket har egentligen inte hänt.

men men , ska vara med vackraste snart hoppas jag :) ♥
Godnatt

p.s tycker att det va bra att erik vann.
tycker inte om calle!!! :D:D  ♥

wish there was a way i could delete ‘em.

Dan vart inte som tänkt, den vart bättre. Jag gick hem till ♥ och sen blev ♥ med på mötet sen sola vi sen gick vi till ett top secret place. sen va jag tvungen att gå hem för att passa J. Och nu har jag duschat och ska göra mig iordning för snart kommer pappa hem och gäster. ÅÅÅÅÅÅÅH ja vill ha mat :p haha.

sen blire nog promenad eller ♥ ;)
puss!

10 december - torsdag

Först vill jag säga Grattis till min låtsas mamma Eva-Lena som fyller år idag.

Allt är typ psyk och jag orkar inte mer. Fan vad allt ska vara kångligt. gmdfköjh'fpsy,fhlönm löxdmgböfxmb
åb.xcöäbmk'vnbkdfnoåsdgkdopfnsdpgnkdfkgndgms<ö

ska på möte halv två sen ska jag fira evis sen ska jag gå promenad med en kompis.

hejdå

It goes on and on and on and on

idag har jag latat mig hela dagen, tagit en dusch & varit ute med hunden. Nu ska jag göra mig i ordning för jag ska vara med V och vi skulle väl till T. Som vanligt. haha. puss hej♥

kärlek

är för komplicerat för att jag ska orka med det just nu. Men visst, jag ska inte säga att jag inte är in love. För då skulle jag ju ljuga, och det är ju inte bra. Men far åt helvete med det.

over and out.

9 december - onsdag

Fast egentligen är det ju tisdag för mig, men vi kör på tiden. :) Kom nyss hem från T. V och jag va där, det va ganska så kul, mot slutet iaf. haha. Men jag va väl inte så på jätte humör, för jag tog grissprutan idag och är ganska så jävla öm i armen. Men life goes on eller hur ? ;p slipper ju iaf att bli en gris :p

& igår va jag med V en stund, sen gick jag på promenad med anonymous. ;) mer nämner jag inte. men men.. Nu äre dags för sängen för jag tok trött. så pussssss på rumpan ♥

mitt hjärta

smärta

jag har sååååååååååååå ont i min rumpa, vi satt väl i sporthallen i åtta timmar eller nått, ja, sis, T och A. men men, tänkte jag skulle sova nu men icke fick jag det. ska tydligen träffa V snart. vilket inte gör mig någonting :)

pussssss på er♥

6 december - söndag

hann inte riktigt med bloggning igår, men va hos V på dagen sen drog vi och åt julbord på herrgårn. haha jag orkade fan inte ens gå sen blev så mätt. hehe. Sen drog jag till T med A. Sen kom V och O så kollade vi på film. Sen gick jag hem och sov.

idag ska jag snart till sporthallen för att U-laget har match och A skulle dit. Kanske T & V skulle med. Sen spelar Damlaget. Så syster ska med också. Hon kan ju dock inte vara med och spela eftersom hon hoppas på kryckor men kolla kan hon ju göra :):) så det blir sporthallen hela kvällen.

och nu ska jag göra mig i ordning.
puss♥

4 december - fredag

Vakna av att jag fick sms av V idag. Hon tyckte hon skulle få komma hem till mig, vilket jag inte tacka nej till. Så vid tolv va vi till ica och handla lite onyttigt. Vi har inte gjort så mycket bara myst på mitt rum. Just nu är V i väg, men hon kommer snart tillbaka. För vi ska iväg senare, skoj skoj. Om inte det blir någonting ändrat. Men vi får väl se.

Vad ska ni göra idag?

puss♥

vi tar en trall idag igen.

Dags för sängen, ja tack. Ska nog lägga mig och läsa lite Veckans NU. Va till T en sväng va lite folk där, vilket va grymt kul. Så all min energi försvann så sängen väntar ganska hårt på mig nu :p puss o kram.

jag är en snäll flicka :D

3 december - torsdag

Hej, Idag har jag varit på möte hos B. Vi kom väl inte fram till någonting speciellt. Efter det va jag till banken väl där så hjälpte A mig med ett nytt kort som kommer på måndag. Träffa även V en sväng där, vi tjöta massa om lite saker. Och nu sitter jag och håller J sällskap för hon har stukat foten stackarn. Väntar på att ett jätte bra tv program ska börja sen blire sängen. :)

ha en bra kväll.
pusss


fem bästa just nu.

har inte fem bästa, utan jag har hela idolskivan. ♥♥♥ mumss.

2 december - onsdag

ojojoj, vad jag är dålig på att blogga nu förtiden. Men jag har faktist två anledningar och den första är att jag inte har så mycket vettigt att skriva och det andra är att jag oftast inte har tid eller orkar. Så vi får ta en liten paus på mass bloggning. Ska försöka med minst ett inlägg om dagen :)

idag har jag iaf varit på hår och nu och blivit stajlad i håret av älskade vic. Sen va jag hem och sminkade mig sen åkte vi till Thim efter vic hade slutat på praktiken. hihi så va vi där hela kvällen och det va skoj. Roligaste va när jag blev så generad för jag fick så fina komplimanger för min jätte fina frisyr. TACK NI, men mest Vic som gjorde det.

Nu blire sängen, för i morgon ska jag upp tidigt.
pusss♥

RSS 2.0