fixarcarro är igång.

nu va det klart ;p gå in och kolla på alice blogg om ni vill :) har inte gjort headern. men jag hjälpte henne att lägga in din och sedan fixat lite annat smått och gått. :)

& om det finns någon där ute som behöver lite hjälp, ställer jag gärna upp :)

erik grönwall - is it truuuuuuuuuuuuue!

Så nu har jag varit i Ghn på fiket med Sara tills vic sluta ;p sen åkte vi och gled runt medans vic byte kläder hemma. sen stod vi och tjöta med ballllooan! :) och sen blev det idol hos sara. mycket mysigt tycker jag :)

nu blire hjälpa alice med sin blogg, sen tv och invänta vilka som går vidare i idol.
och även läsa lite samhällskunskap. hihihihi!

pusss på er.

sista september.

nu kommer riktigta höst/vinter månaderna. burr. ;( och inte har jag inskaffat en jacka eller skor än. fick reda på idag, att jag får pengar i morgon. men det va inte mycket att höja för om man ska köpa en jacka för 1300kr och skor för minst 500:S vi får väl se hur allt går i hop sen! ;o så det får bli att gå i sommarskona ett tag till & vårjackan. :) haha. ush!

idag har jag varit och talat med katarina och sedan haft engelska. sen drog jag hem & nu sitter jag då här. fast jag har suttit här ett tag ;p väntar på att få leka lite :) haha, sen blire sängen & läsa lite samhällskunskap :)

ha en bra dag, blir nog inte mer blogggning idag. orkar inte!
har typ tappar lusten. ;o

kramkrig.

JAG GER UPP!

jag orkar inte mer, ha ett bra liv.
jag går i ide!

where i end and you begin.

Jag är trött på detta nu. Jag säger då det. Livet leker inte längre. Det är inge kul. Detta SUGER! Sätt det påminnet. För det är inte mig det är fel på.

Idag, blire? INGENTING! För att?? JO, visa orkar inte & andra har inte tid. Skoj!

HEJDÅ!

rädd för att bli lämnad alone.

nu händer det igen. vet inte om jag klarar av det en gång till. jag förintas bort. jag ger upp helt enkelt. detta funkar inte längre. jag orkar inte klättra mer.

hej hej hej hej

inget speciellt händer än så länge,
så ni missar ingenting :)

28 september

& fortfarande inte fått några pengar. Börjar bli arg, riktigt arg. Detta är inge kul längre, och jag behöver verkligen köpa nya skor & jacka för jag ser att träden inte vill vara med och leka längre. HÖSTEN är här. Fast det har man ju redan märkt på kylan. Men snart kommer väl vintern. Snö, ush! Så hoppas i alla fall på pengar denna vecka så jag kan dra till karlskoga som pappa lovat och handla både skor & jacka. Vill ha min jacka nu. ush den kostar så mycket:p Men jag SKA ha den! Så äre bara.

idag blire väl inget speciellt. Vad jag vet. nu ska jag väl ta och kolla lite tv.

vi hörs !

inte ens en söndag kan göra mig glad.

Skit dag rak igenom. Ingen jacka inga skor. men det har inte med att dagen sögit. eller delvis. men ändå inte. denna dag sugggggggggggggger. och visa människor suger! jag kan säga att  det finns människor som inte ens är värd min uppmärksamhet. så ta er i röven och sluta ta hela tiden. okej? folk ska bara ha hela tin. hade!

rubrik

Jag kommer inte riktigt på vad rubriken ska vara. Men vad gör det om hundra år? Dagen har varit seg, men det är ju inte så konstigt. & nu äre läggdags på högnivå. För i morgon(idag) ska vi iväg då da, till örebro. Jag ska få min nya vinterjacka, vilket tog fem år att få;p tack pappa! haha. & kanske tre par nya skor(A) hihi, och kanske en sväng in på gina och fynda någonting? ;p märks va det blir, skor och jacka ska jag iaf ha. :) Sen går det rykten om att vi ska på G-vik, vilket jag tycker vi kunde hoppat över, tagit en bio ist. eller äta på god resturang ;o FAST jag ska ju få max så jag klagar absolut inte :D:D:D:D:D:D

nu hörs när jag kommer hem från örebro.
PUSSSKALAS:*

pajas på dig.

A först börjar vi om att berätta hur allt låg till igår, Vi fick erbjudande att komma till Örebro och gå på krogen med visa och sen även va vi lovade sovplats. Vi hade fortfarnade sovplatsen när kvällen va slut, men vi kände ändå att vi ville åka hem. med lite krångel så hitta vi våran hjälte! :) så där har ni storyn.

Sen vill jag även säga att det va ett jävla tajt. my life okej? , lägg ner.

& även säga, att idag blire inte mycket. Om inte det vanliga, Vara men Min Älskade Sofia. Jag älskar dig snuttis ! du & jag mot världen. :) & vad vi hittar på det märks;p vi lyckas ju jämt. haha ! Om det inte blir Sofia, så gör väl inte det ändå ;p för i morgon blir upp tidigt på hemligt äventyr ;) Ska bli kul;p

Men nu blire nog, eeeeeeh ;p Ta på mig kläder. Duschade nyss!
Ha en bra dag alla. (Okej inte alla, men dom som förtjänar det)
PUSSKALAS:*

home sweet home.

krogen sög bajs, allt va sämst. så vi leta skjuts hem. vissa orkade inte. och andra skulle ha en miljon fört. sen hitta vi en snäll jävel som inte ens ägde en bil. som lånade en och körde oss gratis, fast personen va skit trött och såg gröna rävar på vägen. den stackarn tycker jag synd om just nu, som ska sitta och köra tillbaka. TACK iaf.

så nu blire sängen, hörs seeeeeeen.
PUSSKALAS:*

Jennifer skriver! ;)

carro fick snabb vändning på sin kväll ;) hon står och äter matlåda på sitt rum just nu och spiller hej vilt HAHA XD hon ska till örebro och gå på krogen, så fick hjälpa henne med kläder för hon hade bara en timme på sig att göra sig i ordning och de är väldigt lite när de kommer till carolin. medans hon ska på fest så ska jag gå och kolla på veteranträning, för er som är intresserade för att veta vad jag ska göra. hon är snart klar haha och hon har varit super stressad, för hon var tvungen att hitta nån att sova hos och så. ganska kul att kolla på henne när hon är stressad min favorit hobby faktiskt. och nu sickar hon mig på ärende så nu måste jag dra hej då ;) ha en bra kväll! för de ska både jag och carolin ha får i hoppas :) Puss på er alla och de här var kanske första och sista gången ni hör av mig på carros blogg eller, vi får se ;)

just idag är jag stark, just idag mår jag bra.

Och sen blire väl, "just idag är jag sur tralalala" haha, Fick inga pengar idag. Så helgen är fail. ;/ ååh. Jag som ville ha nya skor och nya kläder ;( Nej får nöja mig med G-vik och en vinter jacka. Pappa betalar. hm. Skoj!

Idag blir det inte ett jävla skit, vad jag vet just nu.
Tar dagen som den kommer.

Ha en bra dag, Puss!

24 september

Så nu har Sofia och jag varit ute och cyklat idag med. Vi är bra. Sen ska tobias göra upp ett tränings shema åt oss:D Haha, Lyckat, ofta vi kommer följa det:p Hahaha, Bra kallt var det ute i alla fall. Vi träffa även min super hemliga kompis, Han är as tuff och har skit hemliga superkrafter. Dom va as grymma. HAHA!

Nu blire sängen för att jag är över trött. GODNATT!


du går nedtryckt i två alldeles för grova skor.

Idag är jag så himla trött så jag tror jag går av. Det är någonting som inte står rätt till och jag gillar't inte. Hmm.. Skulle kunna sova i typ fem år eller någonting sånt. Vore ju lite lättare om jag kunde få sova på nätterna i stället. Men nej , Carro ska tydligen vakna 12 gånger på en natt & sen vara trött resten av dagen (Y)

Ska i alla fall iväg på möte på Polstjärnan snart. Sen ska jag hem och sova lite, sen måste jag nog plugga lite. Om jag orkar, har ju ingen ork längre. jag är ju för trött hela tiden. Detta funkar nog inte längre snart. Hmm. Nu tar jag Eva-Lenas racerbike och drar.

ha en bra dag, Pusss.


han är bra snygg, det kan jag lova.

mycket snygg. snyggaste jag vet. & jag är galen. får inte tycka så egentligen, eller visst jag får tycka att han är snygg. men aja baja på känslor. det är inte bra. CARRO du får inte!

haha, störd jag är ;p så det va kul i örebro iaf :) och sen blev det ta det lugnt hemma. sen blev det ica med S, där vi inhandla mycket inte bra saker. ajabaja. ;p sen blev det ut och cykla efter idol, för att vi kände att det va dags. haha, så vi cykla runt reningsverket och herrgårn. så det var ju en bit iaf. vi får väl fortsätta i dom takterna ;p

nu blire i alla fall sängen och kolla lite tv kanske, och sen somna, vakna, somna, vakna, somna, sen ringer klockan och då måste jag gå upp. (Y) aja.

pussKALAS :*


onsdag & örebro

fick tillbaka min bilddagbok idag. vilket är mycket bra, så nu är jag på bättre humör. :) nu blire engelska med tant blå i ca 50 minuter, sen går bilen till örebruu. ska på jobbmässa, och förhoppningsvis träffa, emelie, becca & elina :):) så nu måste jag skynda mig, för sofia kommer snart, och jag har inte packat väskan eller ätit än (A)

puss & kram, hörs senare idag. :)

tävlings dags.

sista inlägget för idag som råkar vara en tävling till.
Är med och tävlar hos johanna, om lite fina smycken. tävla du med :)

i gotta feeling,

att det är dags att gå och lägga sig nu. för jag ska på engelska i en timme i morgon, sen till örebro hela dagen.  & har fortfarande inte fått nått mail av bilddagboken. vilket suger. är så pisst. men som tur har personen bara varit inne två gånger idag. och verkar inte ha gjort nått större skadda än en kommentar och en mongolid bild. men men.

godnatt.

klagomål.

ja först vill jag komma med något positivt och det är att jag ska till örebro i morgon, och för hoppninigsvis träffa lite folk. vilket jag älskar. åh gud vad jag saknar min klasss. sen har jag en till bra sak att säga och det är att jag gillar statistiken från idag ;p över 30 st, det är inte illa pinkat när man typ bara skällt hela dagen :p

nu till klaget..
först vill jag säga att, visst det är bara en bilddagbok. men jag känner mig ju fortfarande kränkt. att inte kunna få ha nått själv, utan att folk ska hålla på så här. och sen se allt hända utan att kunna göra någonting. jag känner mig så hjälplös.
så värdelös.
& det andra är att jag ger så mycket, ger och ger och ger. men vad får jag tillbaka? jo skit, eller ingenting alls. det är snällt det. jag ställer upp hela tiden och alltid finns där. men när jag behöver tröstas då? får det inte visa lite "love" då eller? , fan. inga namn ingen nämnd. men jag vet inte om jag orkar mer, snart går jag iväggen.

nu orkar jag inte klaga mer. hejdå !

tävling hos julia

Jag är med i en tävling hos Julia i samarbete med Garnier & Bloglovin.
Tävla här du med.


lite info about länkar.

för er som även har mig länkad på eran sida, för att jag hade er. så ligger det till så här, att ni är fortfarande kvar, men ni ligger på blogglovin. för att jag bara har fyra kvar, är för att det är mina favoriter ;p så sluta inte läs för det :)

tävlings dags.

jag är med och tävlar om ett arband.
länken till tävlingar är http://ninasverkersson.blogg.se/2009/september/tavling.html

 

 


 

Jag tävlar hos Millah om ett namnsmycke från My Silver!
Tävla här du med!

 

 


 

 

Jag tävlar hos Åsa om ett halsband!
Tävla här du med!

avslutad


 

 

haha. kul grej. ;p tänk om jag vinner ;O då dör jag :p hahaha !
testa och tävla du med här ;p


fortfarande arg.

har fortfarande inte fått nått svar från bdb, vilket gör mig skit arg. inte för att bilddagboken är hela världen, utan att personen inte ska sitta och skriva massa saker i mitt namn. har redan fått skit från msn, det kommer säääääääkert mer. gud vad jag verkligen inte tycker om sånt här. det är så obehaglit.

va till ica och inhandlade mig, en cola, en pollypåse, en tidning & lite naturgodis. tänkte hyra film, köpa hår färg och tio st glassar. men jag hoppade det. man ska inte handla för mycket när man är arg.

nu blire nog tv eller film. hörs sen !

svar till kommentar.

Ja, Sara. Det är en Hälleforsare, personen måste känna Mig ofc. Men även veta om sofia och att hon är tillsammans med mattias. och även känna danne L  & någon som visste att jag inte hade wickholm på msn. (Y)

det är fan inte sant, att någon skulle kunna lägga upp en bild på min kompis pojkvän på min bdb och sen påstå att jag saknar han och att det ska bli skönt att träffa han i morgon. jävla mongolid. faaaaaan. åh. jag är så arg.

och inte fan har bilddagboken snabb suport heller. (Y)

så jävla förbannad

jag hade ju rätt, det är ju något jävla idiot som tagit båd msn & bdb.
msn har jag fått tillbaka. men inte bdb;n.
SÅÅÅÅÅÅÅÅ JÄVLA ARG !

tisdag & skit väder.

asså seriöst nått händer, känns som om någon har bytt lösen och skit på ett par sidor för mig på internet. jag kom inte ens in på min hotmail. fick ju byta lösen och skit. ;o kommer inte in på bdb heller. ;/

idag blir nog matte, men jag tror inte det. har inte sovit ett skit i natt. sömnproblem punkt se. vi får se, annars blire sova ! för jag är helt slut. ;S ååååååååååååh. bajsa på allt !

barnvaktningen igår gick iaf bra. det är ju positivit.

hejdå !

good girls go bad.

haha, nu äre snart dags att dra te casper & theo.
ska äta först, sen drar vi:)

ha en bra kväll.
puss

rumpvärk.

nu har jag då suttit på datorstolen förlänge. har brutalat ont i röven just nu ;p det kryper upp i ryggen. haha ! har helt fel position också, men men. är ju ändå klar med min design  nu :) och det råka bli en ny header med, me lite latin och lite mej :D:D haha.

så va tycks ?:)

nu blire nog s en sväng, innan jag ska iväg och vara barnvakt ;p haha.
hörs sen ikväll eller i morgon :p
pusskalas:*

måndag & ledig.

blev inte mycket blogga igår, sov typ bort hela dagen :p

idag är jag iaf ledig. har varit på möte. och nu inväntar jag väl bara kvällen. när jag o jennifer ska i väg och passa casper & theo :) ska bli kul ;p och det är lite spännande och nervigt ;p

men annars är allt bra, örebro på onsdag iaf.
PUSSKALAS:*

vem är bäääst ?

JO JAG :D:D:D

syster utmana mej om vem som kunde bli klar först med rummet! jo vem troru vann? jo jag, CAROLIN :D såååå bääst är jag. puss på det :)

nu blire duscha och sen tare lugnt.
pusss !

VEM ÄR SNYGGAST ? :)

är det... Cam Gigandet?

eller... Robert Pattinsson?

eller kanske... James Lafferty?

smaken är ju som baken, i want to know. so tell me ;D


typ lördag, kanske.

jag är helt slut i kroppen. trött som ett djur och ändå somna jag strax efter tolv i går. vet inte vad som händer med mig alltså. skulle kunna sova hela tiden ju, orkar ingenting. någonsin. :S

i alla fall, blev väckt i morse alldelse förtidigt. så blev det fiket i ghn med S. sen körde hon hem mig och jag somna i sängen på en gång. haha , ögonen gick ju i kors när vi åkte. va tvungen att ha solglasögon på mig. (Y) det va inte ens sol, men det äre nu :) underbart.

ska väl försöka städa mitt rum med min mörbultna kropp. sen vettofan vare blir asså. det märks va fan. men slå  en pling om ni vet vare blir ;) haha.

ha det bra så länge så hörs vi kanske sen.
pusskalas:*

nu är det dags för FREEEEEEDAGS MYS!

ujujuj, dagen började jävligt segt. tala lite med mammsi, sen gick jag ut med hundjäveln ;p tänkte ta en annan väg i skogen för att han skulle få vara ute lite längre. men nej, cpmarken va ju helt blöt. så jag sjönk ju. najsiga skor jag har nu eller ;) haha, ska kasta dom i tvätten sen. och nu snart ska jag ner te pihlskolan och möta syster, sen till sara och sätta i hennes löshår. sen till apoteket och sen ta ut pengar. efter det ska jag hem och duscha och göra mig iordning för att sedan dra te viking och äta med jeffa & sofia. sen kl ÅTTA blire innebandy. jennifer spela! heja lite på henne. :) sen ska jag hem och kolla på MTV VMA kl 00.00 på mtv :) mysss ! sen sova. :) så nu blire nog inte med bloggiri idag. så vi hörs någ i morgon ;)

ha en bra fredagskvällllllll.
PUSSKAAAAAAAALAS! :*

i miss my girls from örebruuu hjärta.

ja, på onsdag får jag nog träffa några stycken från min klass på tullängen. det gillar jag mycket. :)

nu blire sängen efter mycket skratt med sara & vic, me love.
ha det bra så hörs vi i morgon. PUSSSSkALAS:*

the lights will inspire you, neeew yooork.

så då vare helga igen då ;D yeeey :)
samhällskunskaplektionen va över. så nu äre väl bara barnvakt kvar på listan.
och S då, men det märks vare blir. ;p

nu ska jag göra nudlar sen invänta life of ryan på mtv.
mummmms. pusskalas ;*

typ torsdag

hejsan, snart dags för lite samhällskunskap ;p men innan man drar iväg äre lika bra att pumpa lite för bra musik i högtalarna och spela lite shyssta spel på king.com ;) haha vilken nörd jag är :p men men, sen ska jag hem och vara barnvakt en stund åt jonna. sen hoppas jag på att få leka lite med S ;D sen blire väl sängen för att vara helt skit ledig i morgon, vilket jag älskar :D huhu !

nu ska jag kolla upp en sak åt robin, sen ska jag väl dra :)
PUSSSSSKALAS ;*

nothing else i can say.

åh jag har så ont i ryggen pga min hosta. det gör så fruktandsvärt ont. ;(

gick en sväng med vic nyss, det va massa skoj. hon är en skönprick, min barndomsvän :) nu sitter jag här med ögonen i kors och ska nog lägga mig i sängen och kolla på tv och läsa lite demokrati. haha :) ni läsare får ha det så bra. så hörs vi nog i morgon. pusssis !

baby, you are the best <3
so beautiful so gorgeous.
my boytoy ;)

så jävla trött.

något är inte rätt. jag är fan trött jämt, kan sova hur mycket som helst. blir så arg. känner inte för någonting. men måste städa. så får väl försöka iaf. kan ju inte böja mig ner, exemena gör för ont. (ni som vet) åååh, på tal om ont.. min hosta är hemsk ;( den är ont och är skit jobbig. men men, inge mer klag från mig.

hörs !

tjugondenovembertvåtusennio.

snart äre dags för NEW MOON <3


if you are black or white.

är inte taggad längre för fem öre. det känns som om jag lika väl kan sitta hemma.. för det första har jag egentligen inte ens pengar till detta, sen har jag inge kläder att ha på mig och inga skor som passar. och för det tredje så vill jag ha mitt långa hår. ååååååååååååååååååhhhhhhhhh. så arg !

hejdå.

, skit helg.

11 september

vi skänker även en tanke till anhöriga
från attackerna 11 spetember 2001.

<3

let's go, girls.

nu ska det ju vara en rolig helg. ja tack.
men det är inte lätt att vara glad, när mina kompisar inte är vänner och alla vill vara med mig. men jag tycker faktist att de val jag gjort, är ganska bra.
så vi ses hos j.

nu ska jag slänga in tvätt i maksinen sen ska jag dra vidare,
på möte med k. sen blire hem och duscha and shit.
mer tvätta ofc ;p

ha en bra dag/helg, hörs vi inte i morgon.
hörs vi nog på söndag när oth börjar. wiiihuuu!
pusskalas :*

någon vacker dag ska jag färg håret svart igen.


tysk musik är inte så farligt ändå.

iallafall inte tokio hotel. mahaha!

ändrade planer, blir en trip till okänd ö. är hemma vid sex sju är sagt!
pusskalas:*

dagen före..

snart vare ju dags för att dricka det där vinet igen. hoppas på en mindre huvudvärk där på kvällen sen. usch, den va inte och leka med. (Y) men annars hoppas jag på tok skoj i helgen. men det kanske inte är värt att vara för taggad. man kan ju lätt bli besviken?!.

nu ska jag ner i duschen. kasta i mig nått att äta, sen gå till skolan för att ha samhällskunskap med johanna :) sen ska jag nog försöka ta tag i rummet, får väl göra det bästa utav det. bläääää!

pusskaalas ;*

mys i sängen framför tvn.

ja då va dagen gjord. hahahaha. seeeeeeriöst. så mesigt. snälla jag dör. haha. aja!

nu är torget fullpropppppppppat av skit. haha. men det går att leka med ludde för det :P haha. bästaste och jag gick in på pekås och tänkte nu jävla ska vi köpa nått coolt :p haha, men vi införskaffade oss sopbubblor. hahahaha! men bra kul vare ett tag. ;p sen vart hon hungrig så det vart grillen ;p efter det blev det som sagt ludde & dom andra. mycket trevligt faktist ! förutom johan som man skulle kunna skjuta eller nått. haha !

nu blire sängen och kolla på idol som pappa spelade in till jonna på min boxer. (jag och jennifer är dom ända i familjen dom har inspelningsbara boxrar :p lite status.) och läsa något om mänskligheten! haha.

god natt & pusskalas :*

the river flows in you.

när jag blir frisk ska jag städa mitt rum, när jag är sjuk orkar jag inte städa mitt rum. men när jag är sjuk orkar jag gå till skolan & till ica för jag måste. :) jag vet att jag är knäpp. det har någon prentat in i mitt huvud.

jag ska väl försöka överleva min tok jobbiga förskylning & avsluta kvällen med lite tjafs med far (för att jag inte städat) och en kvällspromenad med bästaste hjärtat. love !

ni får ha det så jävla bra medans jag håller på och dör här ;p
pussskalas :*

Sure, life goes on. but..

minnen finns alltid kvar.

Såna vänner som Therese har/hade (hur du nu vill se på saken) borde alla människor ha. Någon som verkligen älskar en, ställer upp på en & saknar en om man är borta för några dagar. (vilket therese är för dom varje dag nu fram över) Jag skulle nog aldrig klara av att mista en vän. Jag har mist två kusiner & två äldre, och även två "vänner" under mitt liv. Men aldrig en nära vän, och det är jag enormt glad över.

det va något jag skulle skriva. men har glömt bort vad det var.

har iaf ägnat eftermiddagen åt att läsa lite på minneavtherese.blogg.se och det väcker starka känslor och lite tårar över hur fint Elin, Sofia, Ina, Felicia, Jennifer & Emma skriver om sin saknade kompis. vet att det va ett tagsen hon dog, men hon kommer ju alltid finnas kvar för dessa tjejer plus övrig familj.

Vänner är familj. Vänner är allt.

börjar bli sjuk.

hej hå, efter en vild lördag med mycket vin, skratt och regn så börjar jag på och bli sjuk. har nog största snorbollen innan för hela ansitkete. haha. hur nu det skulle gå te. men så känns det typ ;p svårt att svälja och roliga saker (Y), HEEEEEEEEJ SVININFLUENSAN! (Y) "jag kommer dö i dina kvarter". ska snart gå till skolan, blir nog ingen cykel. känner mig inte riktigt säker på det idag. får väl se om det blir säng ligga resten av veckan för att få helgen till att bli lyckad. men jag skiter nog ifalla jag är sjuk då :p

som sagt så bär det av till skolan mellan 12.30 - 14.00, Svenska B! ,
sen vid typ fyra, skulle nog sofia och jag gå runt reningsverket?! men det får vi nog se, hur jag mår sen. =)

ha en bra dag, pusskalas:*

friday i'm in love.

okej, det är lördag jag vet. men det känns som fredag & jag är in love. ialla fall idagens händelser. wiihu :) pppparrrdii like a rockstar, biatches! ,meeee love!

har inte så mycket mer att berätta har legat och tagit det lugnt hela dagen, inför kvällen:) lääängtar ! , talat me vic på sms & hon ringde en sväng, vi är sjukt taggade! hihi, det nästan kliar i fingrarna :p uuujuj! & vi har mängder att dricka;p detta kommer sluta illa :p hahaha! önska oss lycka te :)

hörs i morgon, eller innan jag åker. ;p
kanske slänger upp den bild hur jag ser ut!:)
annars hörs vi i morgon,
pussskalas :*

skit, mer skit och skit jämt!

jag vet inte hur länge jag orkar mer.


fredag hela veckan.

äntligen fredag, och ingen skola så sett. mycket skönt. men va ändå tvungen att gå upp. va till tandläkarn och lappade i hop den där tanden nu, äntligen klar med det. det som är mindre bra är väl att det just nu regnar. men jag hoppas på att det ska försvinna så vi kan åka till filipstad med glada minner. om vi nu ska dit. vilket jag inte vet någonting om just nu. verkar inte som det heller. annars blir nog någonting annat mysigt.

vet inte riktigt vad jag ska skriva nu, men pusskalas på er ;*

ÄT BAJS!

buhubuhubuhubuhubuhubuhubuhubuhubuhubuhubuhubuhubuhubuhubuhubuhubuhubuhubuhubuhu
buhubuhubuhubuhubuhubuhubuhubuhubuhubuhubuhubuhubuhubuhubuhubuhubuhubuhubuhubuhu
buhubuhubuhubuhubuhubuhubuhubuhubuhubuhubuhubuhubuhubuhubuhubuhubuhubuhubuhubuhu
buhubuhubuhubuhubuhubuhubuhubuhubuhubuhubuhubuhubuhubuhubuhubuhubuhubuhubuhubuhu
buhubuhubuhubuhubuhubuhubuhubuhubuhubuhubuhubuhubuhubuhubuhubuhubuhubuhubuhubuhu
buhubuhubuhubuhubuhubuhubuhubuhubuhubuhubuhubuhubuhubuhubuhubuhubuhubuhubuhubuhu
buhubuhubuhubuhubuhubuhubuhubuhubuhubuhubuhubuhubuhubuhubuhubuhubuhubuhubuhubuhu
buhubuhubuhubuhubuhubuhubuhubuhubuhubuhubuhubuhubuhubuhubuhubuhubuhubuhubuhubuhu
buhubuhubuhubuhubuhubuhubuhubuhubuhubuhubuhubuhubuhubuhubuhubuhubuhubuhubuhubuhu
buhubuhubuhubuhubuhubuhubuhubuhubuhubuhubuhubuhubuhubuhubuhubuhubuhubuhubuhubuhu
buhubuhubuhubuhubuhubuhubuhubuhubuhubuhubuhubuhubuhubuhubuhubuhubuhubuhubuhubuhu

pusskalas :*

torsdag & sovmorgon.

hej, nu är jag vaken. :) va skönt att få sova lite extra idag. slapp även gå ut med hunden. det gjorde eva-lena. vilken härlig dag. haha , ska snart iväg och ha samhällskunskap dåra. får väl ser hur det går, haha ! sara säger att johanna är bra iaf. sen ska jag hem och vad jag vet, inte göra någonting! märks vad det blir.

igår innan jag somna så smsade jag med en.. och sen somna jag utan att svara på han sms. och sen vakna jag två timmar senare och hade 18 sms ! haha , vilket inte alla va ifrån han heller. utan fyra till. vilket jag tycker va väldigt skummt. haha ! men poppis när man sover är tuuufft:) haha ,

nu ska jag göra mig iordning och äta någonting.
sen cykla te skolan. ha en bra dag, alla !
puss kalas :*

trött, tröttare, tröttast!

hej hå, dags för kvällen & underbara sängen. mummmmsis ! :))))
eftermiddagen blev väl inte som tänkt, men den slutade lyckligt iaf. gick en promenix med hjärtat och talade masssa! känns mycket bra :) såg tre snygga pojkar idag, så dagen är ju nästan som gjord ;p mohaha. och sen körde snyggkusin hem oss. så slapp vi gå, det va ju 20000 minus ute. hade fan vantar på mig ;p haha. gottit ju :)

nu blire sängen. men har inte lektion fören 12.50 i morgon. vilket jag tycker är väldigt bra :) och min pappi har lovat mig sovmorgon, så nu tycker jag att jag borde få det faktist :) men uppe lite senare verkare inte va någonting med, är som sagt, trött, tröttare, tröttast! haha. lol. :)

GOD NATT GOTT FOLK,
pusskalas:*

lite huvudvärk.

ja ni, linda va hit en sväng. mysigt :) så nu ska jag väl dammsuga och tvätta golvet. sen får vi se vare blir.

gjorde om min header. den är nice tycker jag :):) va tycker ni?

pusskalas:*

i can't believe I'm broken inside. toooonight!

God dagens!
nu va fösta engelska passet av klarat, och en jävla massa strul som vanligt. suuuug! att den skiten ens orkar krångla. bajs skola (Y) hade iaf en kändis i min engelska klass, vilket va lite skönt med ett ansikte man kände igen, fast man kanske inte är super bästisar längre! men ändå.

nu ska jag städa klart det jag inte hann igår & invänta liiiiiinda :) myssss ! hon kommer förbi ett tag. :) sen blir nog kolla på film med en skit hemlig person som bara sara vet om :D och snart linda;) om det inte blir av så får jag väl hitta på någonting annat :)))

men idag är jag på bra humör så ni får ett hångelparty ist ;)
hörs sen !

i'm i'm i'm the queen.

jaha, då va första mattelektionen avklarad. åh jag kom verkligen på hur mycket jag hatar matte. det är verkligen inget jag brinner för. uschusch! men nu ska matte B avklaras! idag blev det även mycket springa fram och tillbaka. robin och jag höll på och dö. haha! som tur fick jag skjuts av evis andra gången jag skulle till skolan. va och sprang lite på af & bibblan med. ett jävla springade :p sen på hem vägen, kommmit typ halvägs, ringer sara och tok skriker i telefonen om att vi ska dra te karlskoga, IDAG IGEN, och att vi hade jätte brottom. sen visste hon inte ens vart lärkan låg. lyckat baby ;) så jag följde snällt med utan att protestera! haha, vem vågar det mot sarupullan ;) väl inne i karlskoga så lämna vi lite skit åt hennes far och sen bjöd hjärtat mig på glass:D mumms va gott det va! sen va vi till elgiganten för det va någe fel på sara's telefon, som tog typ tio min att laga. (Y) haha , sen far vi hemåt :)

& nu ska jag iaf städa, sen ska jag nog träffa vic en snabbbis :p
vi hörs nog senare kanske :)
pusskalas:*

RSS 2.0