trettionde augutsti

Först vill jag säga Grattis till Marie Hjalmarsson som fyller år idag.

Helgen va ganska bra. det va skönt att inte göra någonting i stort sätt. Och nu är man tillbaka i Mullsjö. Det börjar kännas riktigt bra i klassen nu och är i trappuppgången med. Självklart har jag hemlängtan. Är ju trottsallt mänsklig.

idag har jag varit i skolan och sen inte mycket mer. Gjort klart ett arbete som inte hanns klart på lektion sen har jag även beställt en bok till PS för 268kr. Inte illa pinkat. Men mer kommer det bli kan jag ju lova. Tänkte spara siffrorna och sen plusa i hop allt för att se vad jag egentligen lagt på böckerna. haha usch. undra om jag ens vill veta.

resten av kvällen ska jag nog inte göra så mycket. är som vanligt jäkligt trött. Ska iaf lägga mig och läsa ut min bok Star av Pamela Anderson. sjukt bra bok. Sen blir det nog lite godis och en film eller oth. vi får se..

hörs sen kanske.
puss

tjugosjunde augusti

så dagen i skolan utan linda har gått okej. ganska soft, slutade ju ändå kl tolv. nu sitter jag och väntar på att klockan ska närma sig halv tre typ så jag kan börja gå bort till centrum. för att sen sätta mig på tåget mot göteborg för en helg i backa med mormor & resten. OM jag ska pusssa ihjäl min lilla pluttikusin Julia. snuttis. men det blir bra.

ha det bra

bajs och kiss

så känner jag just nu. för jag orkar inte riktigt med detta. eller med mig själv. life goes on säger dom, men jag vet inte riktigt om jag kan hålla med om det. lite på deppstigen idag. fundera iaf på och gå och lägga mig.

night

tjugosjätte augusti

Jaha då va man hemma efter en hel förmiddag i skogen. har varit roande. Sämst va att gå tillbaka. fyfan. Solen kom och brände mig i fejan. Thanks for that.. Och att Linda ska sluta & börja på högskola. Men någonting som är bra är att hon bor ju i Mullsjö så det är nog inte det sista vi ser utav henne. mycket bra!

nu ska jag nog låsa in mig en stund och ta det lugnt. är helt död!

sängen

Nej nu vi härjat klart för ikväll. Benjii & Micke ha våldgäästat en del ikväll. Det har varit skoj, dom är totalt crazy vilket är jävligt skönt för det är jag med. Vilket dom nog kommer inse om ett tag. Kvällen blev guld & nytt pynt har kommit upp i hallen. Ännu mer stilpoäng till boysen!

& nu kommer vi till det negativa. Fick reda på att en släkting till mig va nära döden. fyfan va det inte va okej och höra. Gjorde mig jävligt ledsen samtidigt som jag blev väldigt arg.

Ska försöka sova bort allt nu, så jag är fit for fight för den fina promenaden som väntar oss allmännadeltagare i morgon. usch haha! hoppas på att Linda livar upp det. & kanske pojkarna från huset med.

sov sött vänner & titta gärna in i morgon, så ska jag berätta om promenaden.
pusss!

bilder

Så bor jag :D
& där är boysen's mästerverk! :)

hahaha

blev precis kallad ANTIGRÖNSAKS RÖKARE utav Linda J. hon är så snäll så. haha maten va så där & nu äre bara ny sysselsättning som väntar, vad vet jag inte än. lite oth kanske? ;p

young forever

nej sitter här och har mig en funderare om det är värt att bli lite blöt för mat? haha visserligen äre bara några meter till matsalen. men ändå! korvsallad(?) haha. jaja.  ;p

hörs sen

heartbreak city

sitter här och lyssnar på heartbreak city med brolle the one! sjukt awesome. har till och med fixat internet på stationära. stilpoäng till mig. hihi

hade tänkt jag skulle börja blogga mer så att mina kära och älskade vänner där hemma vet vad jag sysslar med om dagarna! tänkte det skulle bli en jävla massa bilder också men som sagt är min kamera på rehab för tillfället. kanske knäpper några bilder med mobilen senare och lägger upp. på rummet och så. & våran super snygga hall. det vore väl ändå någonting! stilpoäng till boysen verkligen ;p

& för er som inte fattar någonting så fråga. så berättar jag gärna hur allt ligger till.

massa pussar och kramar från carro för just nu.

tjugofemte augusti

hej alla.

sitter i skolan och försöker ta fram vad fan mjuk- och hårdvara är. fast min grupp har mjukvara. det är fett segt. jag kan ingenting ;p hahaha! men vi hörs i eftermiddag.

puss

tjugoförsta augustii morgon!!!
vill kunna skriva alla som jag kommer sakna men skulle bli en för lång lista & jag skulle säkert glömma någon så jag säger som vanligt. NI vet vilka ni är som jag kommer sakna och som jag älskar ! mina vänner hjärta


nittonde augusti

Hej alla!

har hänt en hel jäkla del nu senaste tiden. sjukt. men iaf. det är tre dagar kvar tills jag flyttar. och det är as nervöst. gud kommer sakna mina vänner så jag går av. men men. just nu sitter jag och är sjuk. tror febern kommit tillbaka. inte bra. har inte riktigt tid med det. ska ta mig en ipren sen blir det packa packa packa. sen kommer frugan med. hjärta på det.

xoxo


bög

it sucks. u suck. everything sucks! suck suck suck!

fjortonde augusti

du suger & det är 8 dagar kvar.
suck on that.


blä!

känner att min depression går som en bergodalbana just nu. det gör mig tok arg.. Att inte veta tar kål på mig. ska men när man väl kommer till kritan känns allt underbart. hel sinnes sajkt. så trött på detta nu. lägger fan ner allt snart och bara njuter utav annat in i det sista. GASH!


nionde augusti

jag lever !

sjätte augusti

dagarna bara flyger iväg och det gör mig tok förbannad. igår hade jag världens tråkigaste dag. men det fick mig till att gå jordens promenad vilket va det ända positiva på heladagen. idag ska jag våldgästa min fru fast hon ligger hemma och är sjuk. men det gör mig inget. hoppas hon blir bättre snart, hjärtat.

dags att dola sen blir det frugan!
puss


FJÄRDE AUGUSTI!!

för idag är det ingen vanligt dag för idag är det sofia födelsedag! grattis hjärtat på 20årsdagen. massa pussar!!!!!!!!!!!

idag har vi fit for fight. nu ska jag göra min iordning sen ska jag överraska frugan ;ppp ikväll blire nog skoj om det blir som vi planerat igår. :D pussssssssssssssssssssss

tredje augusti

idag är vi på bra humör och har inte riktigt tid med detta.
men livet leker.
puss


andra augusti.

hej alla.

helgen har varit insane!! sjukt guld. har bott hos frugan nu sen i lördags. blir nog en sista natt sen flyttar jag hem. det blir nog bra. idag blir det grillmys med frugan & gänget. hade varit kul om Mys hade varit med också, men nej äventyr är häftigare ;) men kul ska vi ha ändå. nu ska jag ta på mig kläder sen ska vi cykla och handla.

vi hörs.
pusss


RSS 2.0