s.u.g.e.r

asså allvarligt. va bara borta i en vecka och jag hade helt och hållet glömt bort hur jävla fucking segt och ur tråkigt det är i ödeland. helt sinnesjukt. detta funkar inte för mig längre. jag måste bort här i från. och det är på dirren. shiiiiiet!! det kliar i fingrarna och jag börjar bli tookig. ödeland är inget för mig. GIVE ME BIG CIYT LIFE!


för idag..

.. är det ingen vanlig dag för idag är det min morbror's födelsedag hurra hurra hurra ! grattis mike.

annars idag, jag är sjukt trött och somnar små stunder lite titt som tätt. och ska bara ligga i sängen hela dagen. grymt gott. fast visst. tackar ju inte nej om någon vill ha sällskap. men ska ta det lugnt idag. börjar ju faktist skolan i morgon. gash vet inte vad jag har gett mig in på :p men men

btw angående att jag skulle komma på nått kul. kommer inte hända. jag har insett att om min nya vän nu tycker att min blogg är tråkig får han tycka det. jag tänker inte ändra nått pga någon. :D

over and out


sängen

nu ska jag krypa ner i sängen efter älskvärd diskussion på fb med min älskade v. ♥ & i natt ska jag fundera ut nått bra att skriva till min nya vän, som tycker att det inte stod nått kul på min blogg. vilket jag tycker är lite underligt då. hur kommer det sig att jag har en del läsare? haha. Jaja, nått ska jag komma på. Vad får vi väl invänta och se. ett plus är väl att ens komma ihåg det. får väl hoppas på en påminnelse eller att jag råkar läsa min egna blogg. haha. lustigt där. puss och kram. nu säger vi godnatt.

KÖSS!

tok för trött.

nej nu har jag åkt buss hela jäkla dagen. fått höra skit, och ännu mer skit. (hinner ju knappt sätta foten i ödeland innan det börjas som vanligt) har också kollat på mf, med älskade f. ♥ och nu ska jag slänga mig i sängen och njuta fullt ut att bara ligga helt själv i min 120 sängen. fifan vad jag längtar!!

over and out.

du gör ont.

27'

hejhå.
jag är trött och hungrig. men jag orkar inte någonting. ska kasta mig i duschen för att vi sen ska ta oss till torp så jag kan spendera lite pengar.JAO! me lajk. ;)

peace


älskade ♥



älskade lilla plutt, jag älskar dig redan ♥


trött.

ögonlocken börjar bli väldigt tunga. dags att sova ifall. speciellt när baby dissar! fjant ;p dagen har varit låååång och skoj. lekt med kusinerna och nötat country life, brutalt skoj. sen va vi till torget och handlade på dan. brutlat jobbigt :p så. nu sätter jag punkt för sista raden. puEss!


GULD!

nej nu gillar jag inte min mamma längre. hon har fått mig in snöad på OS. fast som tur är så gillar jag bara längdskidor och staffet. men håller även på tre kronor fast jag inte följer det. men brutalt härligt med våra medaljer vi har fått. 8 st, men vi slår inte förra året med 14 i Turin. Men det är ju inte slut än, så GO SWEDEN! ;)

nu ska jag lämna ifrån mig datorn. & titta på tv & synda lite popcorn. så vi hörs. ;)
pussis & kramis.

ps. dagen har varit kaos. haha! LOVE till mina vänner & mina älskade släktingar.


29!

vet inte ens vad jag ska säga. haha. finns så mycket jag kan säga egentligen. men det är lika bra att vara tyst. haha. men men, ska väl ta mig nått att äta. sen invänta dagens aktiviteter. typ hämta kussen på dagis. ;p sen träffa nya kussen och leka lite med mina småbarn.. mumms :) det kommer bli en toppen dag.  med massa med skoj. så det är väl dags att göra sig iordning. peace!


gbg.

så nu va man i gbg. och nu ska man sova. night


FÖÖÖÖÖÖÖÖR!!!



FÖR IDAG ÄR DET INGEN VANLIG DAG FÖR IDAG ÄR DET MIN ÄLSKADE PAPPA'S FÖDELSEDAG! HURRA HURRA HURRA HURRA! <3


30!

fick massa kommentarer om min lilla fråga. Tack tusen tack. men som sagt publeserar ingenting. Så ge mig mer ;);) idag ska vi åka till göteborg. kommer bli bra. hihi. Så vi får väl se tar nog med mig datorn ner. men den kommer nog inte användas så mycket ;p men mobilbloggar kanske. vi får helt enkelt se :p


update.

jag tror jag kom på svaret nu. haha, och det är nog, när killen får fram den där känslan inom en när hjärtat slår volter i bröstet. det är nog det bästa med killar. då vet man att man är kär och lyckligt. det kan nog inte bli bättre än så :) har jag fel ? <3


tankestund.

fick en bra fråga idag. som jag inte kunde ge något bra svar på. Och det va: Vad är bäst med killar? haha, bet mig i läppen och försökte komma på nått. men jag kom inte på nått så där speciellt " just det där! " för det är ju så olika från person till person. Så jag fick ge personen ett exempel på varför jag va intersserad utav den senaste. och det fick duga för han. Jo just det, klämde in också vad som va bäst med han. det är ju alltid bra. jag tycker folk borde få höra det lite oftare. vad som är bäst med just den personen. men tyvärr. ist får vi hörs hur dåliga vi är och allt skit snack som går runt. men men det är väl så att bo där vi bor.

så ni får gärna hjälpa till med frågan. Ge mig vad du tycker är bäst hos just din kille om du har någon. eller killar i huvudtaget. det kan vara en vän. eller någon som du tycker om. allt får självklart vara anonymt och inget blir publicerat om den inte vill.

pusss!


bla bla bla

bla bla bla bla bla bla !
har egentligen inget att skriva. mer än att jag HATAR verkligen folk som börjar smsa med en och sen helt plötsligt äre tyst. bra störande. man kan ju iaf säga hejdå eller nåttt. (y & sen folk som stör sig på vad jag lyssnar på. OCH jag lyssnar på vad jag vill. Sen har vi ju personerna som stör sig på att jag dricker och har blivit fet. men dom ska vi inte tala om. deras åsikt jag vet svaret. skit snackare är ordet. känner mig lite på krigsstigen ikväll. blir nog en tidig kväll för mig innan jag börjar skrika och riva sönder tapeten på väggen. svin.

over and out, c.


kent - sverige.

Sverige, Sverige älskade vän
En tiger som skäms
Jag vet hur det känns
När allvaret har blivit ett skämt
När tystnaden skräms
Vad är det som hänt

Välkommen, välkommen hit
Vem du än är var du än är

Duka din veranda till fest
För en långväga gäst
I landet lagom är bäst
Vi skålar för en midsommar till
Färsk potatis och sill
Som om tiden stått still

Välkommen, välkommen hit
Vem du än är var du än är

Regnet slår mot rutorna nu
Men natten är ljus i ett land utan ljud
Och glasen glittrar tyst på vårt bord
Lika tomma som ord
Visst är kärleken stor

Välkommen, välkommen hit
Vem du än är var du än är
Välkommen, välkommen hit
Vem du än är var du än är

vihane

nüüd olen ka vihane. nii et ma arvan, et võib plahvatada. kuid see on lihtsalt ignoreerides obejektet, kuid see ei ole nii lihtne mõnikord.

noogutus ja naeratus, noogutus ja naeratus!


31!

Ja ni, igår kväll blev det att kolla på en film med jeff dunham. hade så ont i magen efter så jag trodde jag skulle gå av. blev massa skratt. haha! sen sov jag. yeey ;)

idag skulle vi ha åkt till gbg. men mamma måste tvätta så vi ska åka i morgon ist. det ska bli kul :):)

nu ska jag ta mig en dusch eller lite mat. vi får se ;)

pusssssss


i wish you were an angel.

nu är jag mätt som fan. fast jag åt för typ en timmesen.. kissenödig också. skit os på tv. och tråkigt folk på msn. kanske ska dra på en film eller bara helt enkelt gå och sova?!:p hmm... stora frågan va :p

peace!

baby you are nice ;)

jaiho



så nu va hon hämtad & hemma. snart blir det tacos. mumms. puEss!

& ja! det är jennifer på bilden:P


melodifestivalen tolkad av mig.


top fem bästa:
Erik Saade - Manboy
Elin Lanto - Doctor Doctor
Crucified Barbara - Heaven or hell
Salem Al Fakir - Keep on Walking
Ola - Unstoppable

top fem sämsta:
Jenny Silver - A place to stay
Andra Generationen och Dogge - Hippare Hoppare
Highlights & Mist - Come and Get Me Now
Pain of Salvation - Road Salt
Getty Domein - Yeba


32!

så nu har jag fått sovit ut. huhu. duschat har jag också gjort. och nu sitter jag på msn och får alla melodifestivals låtar skickade till mig. MWA ;) ska väl snart åka till trollhättan för att hämta sis. =)) sen blir det nog tacos bara vara och kanske lite os ;p höhöh !

hörs sen pussssss.


att..

..kolla på film med mor & magnus är ju lika kul varje gång. haha or not. för dom somnar jämt och börjar att snarka och förstör filmen. töntar.. så nu kollar jag helt själv på någon pyskfilm. yeey.

puss


helt tårögd...

...och rörd. fy fan. finner inga ord. lyssna och se själva.



insperations källa: ilona


min sjuka humor.









haha kan inte sluta skratta :p


nu blir det..


33!

har egentligen inte så mycket att säga. så det får väl duga med lite kludd bara för att visa att jag lever :p Våfflor nästa ;) och M-Festivalen ikväll. mmmmmmmmmmmmmh HJÄRTA. jeff kommer i morgon. kanske det blir lite mer liv på stället ;p huhu.


trött & ont i huvudet.

It doesn't hurt me.
You wanna feel how it feels?
You wanna know, know that it doesn't hurt me?
You wanna hear about the deal I'm making?
You be running up that hill
You and me be running up that hill

And if I only could,
Make a deal with God,
And get him to swap our places,
Be running up that road,
Be running up that hill,
Be running up that building.
If I only could, oh...

You don't wanna hurt me,
But see how deep the bullet lies.
Unaware that I'm tearing you asunder.
There's a thunder in our hearts, baby.
So much hate for the ones we love?
Tell me, we both matter, don't we?

You, be running up that hill
You and me, be running up that hill
You and me won't be unhappy.

And if I only could,
Make a deal with God,
And get him to swap our places,
Be running up that road,
Be running up that hill,
Be running up that building,
If I only could, oh...

C'mon, baby, c'mon, c'mon, darling,
Let me steal this moment from you now.
C'mon, angel, c'mon, c'mon, darling,
Let's exchange the experience, oh...'

And if I only could,
Make a deal with God,
And get him to swap our places,
Be running up that road,
Be running up that hill,
With no problems [x2]

'If I only could, be running up that hill.' [x7]

buss.

nu ska jag snart åka. ska bara fixa det sista, sen bär det av. wöhu. Så ville bara säga hej då. och att jag kommer sakna mina vänner :p men mina bloggläsre? vi hörs snart igen ;) pusss♥

skulle ju lägga upp en bild med.

kommer sakna mina flickuts ♥


34!

detta blir nog det ända inlägget för idag. för idag äre stress som gäller. haha, kul att kunna ha vetat det sen igår och verkligen gått upp idag med. haha men ögonen gick ju faktiskt i kors. haha, men vad gör det? nu blir det EN HEL jävla vecka med att SOVA & ta det lugnt, fy fan va skööööööönt.

dagens, "måste göra";
' Duscha
' Ta på mig och sminka mig.
' Sätta i löshåret
' Packa ner alla saker jag ska ha med mig.
' Packa klart kläderna.
' Cykla/springa ner till Anna på möte.
' Cykla/springa hem.
' Kolla så jag har allt med mig.
' Sen åka till bussationen för att åka buss.
- hinna äta någon gång där i mellan också. (y

fy fan. önska mig lycka till. jag kommer nog aldrig hinna. nej inte om jag ska sitta här. men när detta inlägget är klart så ska jag resa på mig och börja. Ganska logiskt. kanske hör av mig sen ikväll men vi får se. puEss.

28 dagar efter...

...är fan ingen film jag rekomenderar. för fy fan va brutalat vidrig den va. Va näst in till spyfärdig i slutet. Sen vart det spring race hem. Nej jävlar i havet alltså. Tacka gudarna för komedi/romantik. & förbanna den jäveln som kom på skräck. usch och fy. dlhnsfhnopagmngdinygpdf.- ja typ!

Nu blir det sängen för en hel jävla novell av händelser i morgon. känner redan hur stresset börjar krypa upp över axeln. ush. tjingeling tingeling. PUESS♥

35!

har precis fått pankakor som min syster's tokläskiga vänner har gjort. fast R känner jag ju den förut. hö-hö! nej då dom är inte läskiga dom är snälla och roliga.

nu ska jag iaf, ta mig ner i tvättstugan och försöker få ordning på mina kläder som ska packas ner i resväskan. Sen ska jag städa mitt rum. & senare i kväll blir filmut med mina flickuts! mmmh, så najs. ;) Kan inte bli en härligare sista kväll i hällefors för en vecka. smaskens ;)

cya

tja fan

skulle ju skriva någonting. men har helt glömt bort det. men så äre ju. hahaha! man kan ju inte komma ihåg allt. bara det viktigaste. LIVER LEKER. och vi önskar djävulen pain så in åt helvete. BTW nyaste nytt är att S och jag ska tillverka en film. Den ska vi nog döpa till: "så är det att vara boven i dramat , disk 1". och sen ska vi tillverka en OGILLA knapp på facebook. Detta kommer bli kalas, va ! ;)

Jag är på bushumör och jag känner på mig att detta kommer bli en awesome dag. så akta er fuckers. ni kan inte bräda mig idag.  peace ♥

N - E - J , sa jag.

Nu strejkar min hjärna för nu har huvudvärken tagit över. så det blir sängen. cya fuckers !

(v

SÅ JÄVLA NICE! och så jävla älskade utav mig. SLA!


tack för en jävla kväll. så jävla guldvärd. nu är jag fylld med lycka och glädje så jag klarar mig tills jag kommer tillbaka. *bigt fett jävla smile*
lyckorus♥

så ja.

berättar om dagen när jag kommer hem. ska springa bort till A men L och sen är S där. så ska vi äta lite tårta. mums ♥ LOVEEEEEEEEEEE!

36!

Så har man gått med J till skolan och varit ute med T. Nu väntar bara en jävla massa fix, innan jag drar till örebru. Bra najs och fett skoj ska vi ha. eller hur, baby? Så jag ska väl kasta mig i duschen om någon minut. ♥

vaggvisa för trollen

asså det finns så mycket skit jag skulle kunna säga. men jag tänker inte lägga tid på det. så mycket som har sagts nu så jag vet inte om jag orkar längre. när jag sluter mina ögon i kväll för att sova. kommer jag vakna i morgon?.. jag bara suckar och försöker förstå. försöker. men jag orkar inte mer. så nu sätter jag punkt för sista raden.

iaf, ska sova nu. för jag ska till örebru med vackraste i morgon♥ det gillar vi skarpt. sen kanske jag skulle träffa bästaste i örebru med. pusspå't♥

god natt.

But see how deep the bullet lies.

Ja ni, nu va man hemma igen. Ska betala räkning nu. och sen fixa lite att tvätta. typ min jacka.

peace!

37!

tre inlägg på tio min. naaajs! men ville bara säga godmorgon och nu äre så här att jag ska kolla på Vårabästaår nu. sen ska jag cykla iväg till skolan och sen sola tänkte jag. när jag kommer hem ska jag nog tvätta lite. pussspå't♥

örebruuu i morgon, med snygg ♥

fem bästa just nu.

Placebo - Running Up That Hill
Owl City - Fireflies
Mando Diao - Gloria
The Baseballs - Stop and Stare
The Baseballs - Love in this club

♥♥♥

världens bästa låt ♥


veckoplanering

Måndag; idag va jag på möte.
Tisdag; har vi matte B. 12.30-14.00
Onsdag; gör vi ett örebrobesök.
Torsdag; Af och packa.
Fredag; åka buss för att det är kul. höhö!
Lördag; hemliga planeringar
Söndag; hemliga planeringar

38!

jag ät trött, hungrig och har ingen lust att gå ut. men jag måste för jag ska på möte på folkhögskolan om en timme. är inte så himla taggad alltså. det är ju så sjukt äckligt kallt. men men, nu ska jag gå ner och sätta mina program på inspelning. sen blir det väl te och äta nått. sen traska neråt. blääääääää.

puss

Helgens slut

Ligger i sängen och kollar på wallander - bröderna. Dagen har varit bra. Kollade på innebandyn med emma och syster. Fast syster fick stå i kiosken. Så det blev bara jag och emma. Matchen vanns utav hällefors, grattis.
Aja. Det va väl det bi hade att säga. Eller har nog en sak till. Och det är att jag stör mig på folk som säger att dom ska göra saker med en och sen fan inte ens hör av sig. Det är så fruktandsvärt taskigt. Men men är det så dom vill ha det så visst. Jag tänker inte lägga mer energi på sådana människor.
Nu ska jag iaf kolla klart på tvn och sen ska jag sova mycket. Tjo.

Baby jag saknar dig.

wihu

har tagit mig ur sängen och nu sitter vid datorn. tio poäng till mig. babe går på tv, men nej ush. ahha. ska väl kolla runt lite på internet. sen göra nått. fem blir det innebandy. hej

39!

Alla fjärtans dag, vilken värdelös dag. Ligger i sängen och plågas av program som har alla hjärtans dag tema. Och äter godis. Tänker inte röra mig på hela dagen. Eller jo när jag ska på innebandy men sen blir det sängen. Tjo.

hur...

...kommer det säg att killar ska vara så otroligt jävla jobbiga. fan!
nu går jag iaf och lägger mig.
tjo.

Godis är gott.

Sitter hos f och kollar på grammy awards och äter godis. Och bara myser. Hihi. Och vi röstade lätt på erik saade. Och han är bara så jävla snygg. Haha. Annars va det riktigt många fiaskon med. Lite tråkigt. Men rätt folk gick iaf vidare till globen;) tjock men ska vara kvar här ett tag till :) så vi hörs;) puss!

lördag och kärlek

åååååååååh. jag bara älskar min nya header. den är ju för grrrrrrrrrrr. Va tycks? ;)

nu ska jag göra mig iordning. för att gå och handla med F sju. ♥ sen blir det springa hem och äta sen till F för att kolla på melodifestivalen. Mmmmmmmmmmmmmmmmmm ♥

pusssss ;)

40!!

Så nu sitter jag här och tar det lugnt, har varit med bästaste baby för hon sov hos mig. mys♥ Så hon gick hem precis och resten av familjen är i ghn. Så jag ska väl.. haha jag vet inte ;p kanske göra en ny header. Ska iaf trippla mitt hår och mitt löshår, för jag ska ha det ikväll.. Och i kväll blir det melodifestivalen med min andra BB ;) Det blir nog kalas som vanligt. Så vi hörs senare, för nu ska jag eehhhhh :p nog spela Thumblebugs. (a

PUESS & KJAMIS!

Skriv det första du tänker på!

Grön: gräs
Sockervadd: kladdigt
USA: bush
Picasso: streckgubbe
Krulligt: könshår
Frukt: äpple
Alkohol: fest
Pyssel: lim
Skräckfilm: saw
Betty Boop: svart string
Kusin: jocke
Paris Hilton: bortskämd
Dricka: full
Jesus: madonna
Doft: lukta gott
Julen: pengar
Vass: blod
Varmt: svett
Medeltiden: fula kläder
Pizza: gott
Döden: räddlsa
Blod: rött
Skönt: sängen
Gott: mat
Bröllop: gråta
Mardröm: jobbigt
Djurpark: lejon
Härligt: sex
Vinter: snö
Läskigt: mörker
Bäst: victoria
Land: sverige

i love you.

bästaste sov här i natt. det va mys :)
kärlek ♥

 


bara för att..


Om dig själv & din familj.
1. Vad heter du ? - Carolin Lepik
2. När är du född
?
- 25 mars 1990
3. Vart bor du ?
- hällefors
4. Trivs du där ?
-  ibland
5. Hur lång är du ? - 163,5
6. Höger eller Vänsterhänt ?
- höger
7. Hur många är ni i din familj ? - 10 med djuren.
8. Vem kommer du mest överens med - katterna? ;p



Skola.
1. Vad heter din skola ? - polstjärnan (?)
2. Trivs du där ?
-  inte speciellt.
3. Tycker du att det är en bra skola ?
- nej
4. Om nej?
- dåliga lärare. & för lite lektioner
5. Vad går du för linje ? - jag går på komvux.

6. Om du inte går någon, vilken vill du gå ? - jag gick teknik, digital design.


Kärlek.
1. Är du kär/gillar du någon just nu ?
- både ja och nej
2. Om ja, vad heter han/hon ? - hemligt.

3. Om nej, trivs du med att vara singel ? - jag trivs själv.

4. Har du någon gång gråtit för någon du inte kunnat få ? - haha.
5. Vad tycker du om kärleken ? just nu är det skit å helvete.

6. Tror du att du kommer gifta dig någon gång? - hoppas iaf.


Vänner.
1. Har du många vänner ? - har så jag klarar mig.
2. Trivs du med dom? - ja annars skulle jag väl inte vara vän med dom.
3. Är du vän med nån som du inte vill va vän med ? - Nej, men har varit.
4. Vem är din bästa vän ?
- Min mamma !
5. Har du hatat din bästa vän ?
- svar; JA.
6. Vem berättar du allt för ? - mamma i sådant fall. annars ingen.

7. Vem umgås du mest med ?
- alla lika mycket.
8. Vem önskar du att du umgicks mer med ?
- ingen nämnd ingen glömd.


Alkohol.
1. Har druckit alkohol ? - oh yes i have.
2. När drack du alkohol senast? - Förra helgen.

4. Vad var det för sorts alkohol ? - By the river, vitt vin alltså.
5. Brukar du dricka alkohol ?
- Ibland :)
6. Har du druckit öl ?
- ja, brutalt äckligt.
7. Tycker du om öl ?
- nooope.
8. Har du varit full ?
- oh yes i have.
9. Godaste alkoholen ? - barcardi breezer tropical watermelon & by the river.


times we miss...

...moments we never forget. ♥


love love

"lunch" med baby ♥

41!

har egentligen ingenting att säga, men kanske ska vara med vic en sväng idag. det är ju iaf nått. annars så vet jag inte. sitter iaf och hoppas på cilli a la seppo idag. muuuuuuummms. nu vart jag hungrig. (y

peace.

frågor

1. Har du ett par kondomer hemma? – alltid bra att ha.
2. Vem var den senaste du pussade? – blir nog min lillasyster jonna ;p
3. Hur många killars telefonnummer har du inlagt i din mobil? – 47st
4. Gillar du nån nu? – både ja och nej.
5. Vad gjorde du inatt? – sov.
6. Och i förrgår natt? – drömde sjuk dröm & sov.
7. Vad gör du innan du ska sova? – kollar på tv.
8. Kan du prata med dina vänner om allt? nej.
9. Hade du berättat för din mamma om du va döende? – självklart
10. Har du varit gravid? - ja
11. är du förlovad? nej

12. Choklad eller glass? glass.
13. Klackskor eller gymnastikskor? barfota
14. String eller hipsters? – Hipsters
15. Kjol/klänning eller jeans? - naken ;p


Tio fakta
1. Hemstad/ort - hällefors
2. Hårfärg – brunt
3. Längd - ca 163,5 (y
4. Frisyr - ska fixa snart ;)
5. Ögonfärg - melerade
6. Skostorlek – 39
7. Humör - irreterad just nu
9. Har du ett förhållande - nope
10. Vänster eller högerhänt - högerhänt



Tio saker om ditt liv
1. Har du nånsin varit kär? – ja
2. Tror du på kärlek? – inte just nu.
3. Har du gjort något inom kärleken som du verkligen ångrar? – ja kan nog hända
4. Har du någonsin fått ditt hjärta krossat? – yes
5. Har du någon gång krossat någon annans hjärta? - kan hända.
6. Har du nånsin blivit kär i din bästa vän? - ja.
7. Har du nånsin älskat någon utan att tala om de för honom? - ja
8. Är du rädd för att starta ett förhållande med någon? – ja
9. Har du nånsin haft en hemlig beundrare? - då hade han ju inte varit hemlig.
10. Tror du på kärlek vid första ögonkastet? – ja.

Tio har du nånsin..
1. Har du nånsin blivet upptäckt när du smitit ut? – nej
2. Har du nånsin viljat ta livet av dig? – ja
3. Har du nånsin gjort något du ångrar? – ja
4. Har du hoppat bungy jump? - nej & kommer aldrig hända.
5. Har du nånsin varit med i en olycka? - inget allvarligt.
6. Har du nånsin ätit en hel tårta? - aha no.
7. Har du nånsin önskat att någon ska göra sig riktigt illa? – yes
8. Har du nånsin gått på bio ensam? – nej
9. Har du nånsin gillat någon utan att de vart ömsesidigt? – vet inte
10. Har du nånsin tyckt att världen suger? - yes

Fyra grejor
1. Har du någonsin blivit jagad av polisen? - nej
2. Har du en hund? – ja
3. Sover du helst själv eller med någon? – både och

4. Är du oskuld? – nej.



Skulle
1. Skulle du vilja vara längre? – någon cm kanske.
2. Skulle du vilja väga mer? – nej men mindre
3. Skulle du vilja va med någon nu? - jag klarar mig
4. Skulle du vilja resa iväg? – ja typ turkiet. :p



1. Har du någonsin ljugit för dina föräldrar? – ja
2. Har dina föräldrar sagt att dom älskar dig? – ja
3. Har du syskon? - två st
4. Har du ljugit på någon fråga ? – tror inte det.

5. Har dina föräldrar ljugit för dig? – har dom säkert.
6. Har du varit full den här månaden? – ja
7. Har du redan tröttnat på dom här frågorna? – nä
8. Har du borstat tänderna den senaste timmen? - nej
9. Har du pussat någon som är äldre än dig? - ja
10. Har du haft ett förhållande med någon som är äldre än dig själv? – nej



18 extra frågor
1. Hur mycket pengar har du på din mobil? – 44,93kr
2. Har du fått en kyss den närmsta veckan? – nä
3. Vem tillbringade du minst två timmar med igår? – familjen & jocke
4. Hur lång är du? - 163,5
5. Vilken är den senaste filmen du sett?  En Shoppaholics bekännelser
6. Skriv hela ditt senaste sms i inkorgen – haha, man kan väl få leka lite med tanken ;)

7. Föredrar du att ringa eller skicka sms? - smsar, har aldrig pengar på telefonen ändå.
8. Vad har du för telefon? - Sony Ericsson Aino U10i vit.
9. När såg du senast din mamma? – 31 januari
10. Icke godkänt i något ämne? – haha yes

11. Mvg i något? – ja nått mvg fick jag allt
12. När vaknade du idag? – tjugo i åtta
14. Vilken plats föredrar du minst? – ingen aning
15. Vart tror du att du befinner dig om tio år? – inte i hällefors iaf.
16. Hur stor är din säng? – 120 ;)
17. Vad sover du i? - endast trosor
18. Hur många kuddar har du i sängen? - fem st


en rubrik utan betydelse.

har varit hos jockehjärtat. och nu ska jag sova.
night♥

hårfärg

nu ska jag färga håret på jennifer.

and leave teardrops everywhere

ibland känner jag mig som en knarkare. ärligt talat. jag bara trycker i mig tabletter dagligen. twice a day. (y) men det är till bra syfte. så egentligen kan jag ju sluta känna mig som en knarkare. men kan typ inte låta bli. haha.

tabletter jag äter dagligen:
♥ Cerazette 1/dag
♥ Gla nattljusolja 2/dag
♥ Aloe vera+ 2/dag
♥ Green tea+ 2/dag

pffffff. ja ni, haha. men vill man inte bli gravid och inte ha exem och inte ha så torr hud och inte bli smäll fet, så äre bara att go for it. haha.

peace.

42!

idag är en bra dag ♥


43!

nu blir det sängen för jag är jääääääääättttttttttte trött. i morgon blir det faktist lite sovmorgon. mycket skööönt! hihi. vi hörs.

44 FRÅGOR DU TROLIGTVIS ALDRIG FÅTT PÅ EN GÅNG!

1. Det första du tvättar i duschen?
håret
2. Gillar du kaffe?
nej & kommer nog aldrig göra heller!
3. Hur mår du just NU?
har väl mått bättre.
4. Vad är sista bokstaven i namnet på personen du har en crush på?
n.
5. Berätta om din senaste dröm.
kommer inte ihåg, men vet att jag inte ville vakna i morse :p
6. Skulle du kunna äta din favoritmat under en månad utan att tröttna?
haha tror det :p
7. Vad vill du ha just nu?
Ett glas Cola och en Godis.
8. Har du räknat till 1000 någon gång?
har jag säkert :p
9. Biter du i din glass eller slickar du bara på den?
beror på vad det är för glass :p
10. Använder du smileys?
när jag känner för det.
11. Har du träffat någon kändis?
Min pappa är brutalt känd ;)
12. Gillar du keso?
nej usch va äckligt.
13. Vilken låt hade du sist i huvud senast?
jag måste ringa carina :p
14. Hur många länder har du besökt?
danmark, ungern & rumänien.
15. Är dina föräldrar stränga?
Nä är ju över 18 så det är ganska soft.
16. Skulle du kunna hoppa fallskärm?
nej i helvete heller.
17. Glittrar någonting i ditt rum just nu?
nej. dött som faen.
18. Brukar du hyra film?
ibland. hyrde igår för omväxlingens skull :P
19. Var kommer du vara på Lördag?
på lördag ska jag kolla på melodifestivalen, så hemma eller
hos en kompis. framför tvn med andra ord.
20. Var du med och upplevde när World Trade Center föll i NY?

nej.
22. Vad åt du till lunch?
macka med ost och gurka
23. Har du lockigt hår?
Nää.
24. När grät du senast?
va nära i dag. annars jag minns faktist inte.
25. Har du gått in i en vägg någon gång?
vet inte.
26. Favoritårstid?
sommar ♥
27. Vem höll du senast i handen?
vicälsk. tror jag ;p
28. Sover du med TVn på?
ja men har timer på. ;p
29. Tycker du att du är gammal?
nej men blir om 43 dagar ;o
30. Är du mörkrädd?

ibland.
31. Gillar du ditt liv just nu?
både ja och nej. men mest ja !
32. Har du någon gång valt att ta ett bad istället för att duscha?
tror inte det.
33. Har du bra syn?
jag tror det.
34. Var är dina föräldrar just nu
pappa kollar väl på tv nere i stora rummet. och vad mamma gör det
vet jag inte. kanske ska ringa och fråga?:p
35. Vad har du på dig just nu?
mjukisbyxor, linne, hoodtröja & underkläder.
36. Vad var det senaste du köpte?
jag hyrde två filmer igår. ;p
37. Hatar du mer än 3 personer?
gör jag säkert :p
38. Använder du sushipinnar?
aldrig provat tror jag. efter som jag inte tycker om råfisk.
40. Äger du ett vapen?
nej.
41. Gillar du ditt hår?
nej inte just nu.
2. Gillar du dig själv?
ibland. men väldigt sällan.
43. Vem står dig närmast, din mamma eller pappa?
beror på. båda !
44. Hur ofta använder du MSN?
den är väl på dygnet runt. men skriver inte med folk ofta.


44!

God morgon. Jag är trött som en svin och undra hur det kommer sig? Vaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!! nu ska jag äta frukost. och sen blir det skolan.

ett ord; war !

hej mitt namn är Carolin!

För er som inte visste, så ÄGER jag denna bloggen. Och här skriver jag vad jag vill och tycker vad jag vill. Så Tycker jag att en film en låt en händelse med mera , är bra/dålig. så säger jag det. och jag härmar inte folk för det är så För wannabeeeees. vilket vi alla vet vem du är ;) mohahaha !

så snällla. knip din käft. för vi vet ! mer än du tror.
tack för mig!

45!

heeeelgen har varit helt jävla okej. YES! haha, och igår städade jag äntligen mitt rum & sen nötade jag sims 2. undra vem fel det kan vara ? hahahaha. ♥ nu ska jag duscha och sen spela lite sims tror jag. iaf tills jag ska kolla på Våra bästa år. i guess , hihihi pusssssssssssssssssss.

have a nice day, babes!
*mwa*

47!

Igår dagen va toppen. haha för härlig. men visst det finns väl ingen perfekt dag utan brister gråt och elände. jag drabbas av sånt varje dag. börjar bli van. Idag har jag legat bakis hela dagen och nu börjar jag känna mig levande igen, och ska plöja undan lite nu, sen dra till ica. och sen blir det väl F , och chilla och kolla på melodifestivalen och äta godis. Mummmms !

så ta det lugnt, det ska i alla fall jag göra. huhu
pusssss !

owl city - fireflies
går hett i högtalarna sen igår.
tack D som dela med dig utav denna underbara låt ! :)

you know who you are.

Um um um um
um um um um
um um um um um x2

Sometimes in our lives
We all have pain
We all have sorrow
But if we are wise
We know that there's always tomorrow

Lean on me!
when you're not strong
and I'll be your friend
I'll help you carry on
for it won't be long
'till I'm gonna need
somebody to lean on

Please! (please)
swallow your pride (pride)
if I have things
you need to borrow
(For) for no one can fill
those of your needs
that you wont let show

So just call (call) on me brother (hey)
when you need a hand (When you need a hand)
we all need (need) somebody to lean on!
(I just might have a problem)
I just might have a problem that you'll understand
we all need somebody to lean on!

Lean on me (hey)
when you're not strong (When you're not strong)
I'll be your friend (I'll be your friend)
I'll help you carry on (help you carry on)
for it wont be long (o it wont be long)
'till I'm gonna need somebody to lean on

(Just lean on me) you just call on me brother (hey)
when you need a hand (when you need a hand)
we all need (need) somebody to lean on! (somebody to lean on)
(I just might) I just might have a problem that you'll understand
we all need somebody to lean on!
Lean on me

If (If)
there is a load! (there is a load)
you have to bare (you have to bare)
that you can't carry
I'm (I'm higher) right up the road
I'll share your load
if you just call me

Call me (I'm calling)
Call me (when you need a friend)
Call me (call me)
Call me (call me) (when you need a friend)
Call me (when you need a friend)
Call me (if you need a friend)
Call me (any time of day
Call me

It won't be long till I'm Gonna need somebody to lean on, lean on, lean on
lean on lean on lean on me when you need a friend
lean on lean on lean on me lean on me
lean on lean on lean on me
I'm gonna need (somebody) somebody to lean on
I'm gonna need somebody to lean on (somebody to lean on)
Yeah.

bli ditt på nåt vis det fryser nu sakta till is

nu ska jag plocka lite tänkte jag. sen blir det att göra sig iordning så man känner sig lite levande :)
puss

5 februari - fredagsmyssssssss!

God morgon.

Inatt fick jag reda på att jag fick en liten kusin till. det blev en pojk. vilket vi alla redan visste och jag hoppasdes lite med. hihi, för vi är bara en kille i kusinskaran på mammas sida. haha. Fast vi är bara en på pappas med. men vad gör det om 100 år. :) är iaf glad idag, och den jäveln som sabbar mitt humör idag, ska dödas :D

innebandy ikväll, baby skulle kanske med. hjärta
hörs sen, puss


4 februari - torsdag

tjenis.
har gjort det vanliga idag. och nu har jag duschat och ska ner och kolla på våra bästa år som jag spelade in för att jag hellre ville kolla på Greys Anatomy. Vilket jag redan hade sett insåg jag efter ett tag. haha. flopppp.
puss !

sängen

dags att sova, så man orkar upp i morgon som vanligt. härligt med morgonpromenad.
puss!

p.s. livet suger inte. det leker :)

klfnhgökjlhmgfn'omgöxhn


3 februari - onsdag

först, grattis till krister. sen livet suger. hejdå (y)

ett till lägg..

.. jag ska flytta. nöjd?

2 februari - tisdag

idag har jag gjort det vanliga & varit och solat och på bibblan. jag är nöjd iaf. nu är jag bara hungrig och nyfiken på vilket kön min kusin är, så bebisen? KOM UT NU! mamma har lovat att ringa så fort bebisen kommer ut idag. hihi så nyfiken. over and out.


without you i'm not full.


1 februari - måndag

Jaha så va det ny månad. Inte långt kvar tills jag fyller nu då. Hihi. Just nu ligger jag i sängen och tar det lugnt är sjukt trött. Kom hem försent i går. Men men, idag ska jag på möte med anna. Vill verkligen inte för det är sjukt mycket snö ute. Men det är väl bra motion. Hihi. Hörs sen.

RSS 2.0