tjugonionde juli

Hej Alla!

vad har hänt.. jag har gjort en mängd ;p det enda värt att berättas är nog att jag har varit med massa med mina brudar & köpt en ny telefon. ;ppp nu håller jag på och plockar lite på rummet, sen ska jag nog bort till frugan!

puss !

tjugosjunde juli

hej alla

one tree hill har gått hett sen i morse, och nu väntar man bara på frugan som ska trilla in vid fyra tiden. mycket bra! i dag har vi huset för oss själva så vi får väl se vad som hittas på.. hihi.

ha en bra dag. det har jag.
pussss


feeelings.

jag tror jag är på rätt väg nu. det känns skönt. ett nytt ansikte på näthinnan. det blir grejor det. ut med det gammla och in med det nya. fräächt!


waka waka.

det va en helt okej kväll. vissa blev fullare än andra. men jag lider ej utav det. jag lyckades ha en toppen kväll iaf. men en jävla massa katt i huvudet nu asså. haha! sängen är sååååååååååååååååååååååå efterlängtad. god natt


this is time for africa!

Hej alla!

Småland ägde sönder, halland funka. & nu va man i västmanland igen. Och i vanlig ordning vart ju allt skit dirr man satte foten hemma igen. men vad jag bryr mig. nEj. jag har min fruga och mina sötnosar, så jag tvär överlever! yeeah!

Idag blir det barty med min b-rud! det enda vi behöver är varandra så fuck off. yeey! Ikväll spårar det ur. dags att tvätta håret i handfatet eller om jag ska gå ner till badkaret. kvällen blir iaf naket och härligt. ses i dimman!

xoxo


puss :*

hemma i från underbara småland. skulle kunna stanna där för alltid!! men men. verkligheten börjar snart! dags att sova. hörde det skulle bli paarty imorgon. peace


tjugoandra juli

trött som fan men småland rockarrrrrrrrrrrrr!

Trött

Kl är tjugo över fem typ, och jag är dyng trött! Dags för att gå upp och ta på sig kläder sen ut i bilen och sova ännu mer. Bra gött. Drar på äventyr några dagar så vi hörs när jag kommer hem. Smek

tjugoförsta juli

hej alla!

igår va jag med frugan hela kvällen. (och ja vi har gift oss ;p) & som giftpar delade vi säng, fast vi har ett öppet förhållande och får dejta män. så tog vi en runda med hunden och sötaste F blev med. va en jäkla massa talande. tok mysigt.

Just nu sitter jag och väntar på frugan för hon har slutat jobbet och cyklar på väg hit. kunde tyvärr inte möta henne idag för jag har tusen saker att göra egentligen, plus att jag är sjukt trött och helt förstörd. (nej inte bakis) för dela säng med frugan är ju fan värre än ett 10timmars pass på bryggan. yey. Vi ska bara vara samtidigt som jag städar och packar. för i mogron bär det av! vilket betyder FYRA dagar utan frugan sen vi gifte oss. shiieit! haha.

nu ska jag kolla om hon är på ingång.
cya
xoxo

tjugonde juli

hej alla!

idag är jag hemma själv hela dagen och det ska bli tok gött, för det är nog precis vad jag behöver. att vara ensam. ska snart ta mig en dusch sen ut med hunden. sen blir det cykla till sörälgen o tillbaka. SEN ska jag inte göra ett skit mer. bara vara !

 babe i miss u.

xoxo


tusen tack

Ett stort tack till Mark Schwahn för sju säsonger att ren kärlek och massa lycka och tårar. Jag kan inte ens räkna på mina tio fingrar hur många gånger One Tree Hill har hjälpt mig igenom saknad, tårar, svek med att ge mig glädje och lycka. Även idag vart one tree hill nyckeln till mitt leende på läpparna. Evigt tacksam till Mark och självklart min bitchboy & min baby. Även om OTH kommer sluta tillverka fler säsonger kommer det aldrig försvinna ur mitt hjärta. Med det vill jag säga att jag ska faktiskt till hösten tatuera in en fras i från OTH. För att visa min eviga tacksamhet. Allt stöd den serien har gett mig. Finner inga ord. Bara tacksamhet.

tusen tack!


det kliar..

.. i fingrarna. jag vill bara dra iväg ett sms till dig. men jag vet att det inte är någon idé. det är lika bra att det är så här nu. så snälla fingrar, hjärta och hjärna GE UPP! för jag orkar inte mer snart.


nittonde juli

hej alla!

idag har jag typ haft sovmaraton och sen cyklat till sörälgen och tillbaka typ. fast ist för hem så cykla jag till linda på andra sidan byn! yeah. så jag va lagom mör efter det. vi tog det tok för lugnt och somna i soffan båda två. nu har vi kollat på tv sen fem halv sex tiden och nu ännu mer tv. är bra sugen på att springa runt jorden. haha vilken energi människa jag är egentligen. så snälla gud jag ber dig, ge linda lite med ;) hahaha!

xoxo


gash

måste bara dampa lite. adgkmdögnfsjgnaödfmöaddvmk
dgndgsjpoaåadgkkadgååojjoadgnfshnkfsngshpda
kåodfkåpkafåkpafåpfsakfåoadgjoaådjgodkgåoadkpgåfskogosgjdsåogodg... varför just henne. agndgklnaklndsgnaifmpoasfpwofk
padofdogspjgipnhignigngsfingdimdfklfsnsfngioeaåpemfömdklfngfklnspdgogsnoprosrgnadknfnap. att min lilla tönt inte fattar bättre. aegkmadpognmapgknadpomfaodfmdapogmpgsnpadgmadåofkåpas
kfåpaskpdfskfåpkadogmaodgnadknasfömöasmfamfmFSLF
MAÖDMAGKÖADKLNALGNFPSGNPOAGPOGMGAPOGPODAÖLMFÖLDSMFÖLM

aja nu drar jag till linda.


it sucks

att in se verkligheten & att det egentligen är bäst så här. ett liv utan dig. alla dagar är du i mina tankar och det är inte hälsosamt när det är såhär. kan inte sätta ord på mina känslor. jag är helt utan ordfråd. stum.

mina älskade änglar är få. men dom bästa. väll valda. utan er skulle jag aldrig klara mig ur detta.

</3 Sbaby


renovering

dags för att kanske orka trycka på stationära datorn och leka lite i photoshop? en ny header vore ju ej fel. men tvyärr är ju bajs kameran trasig. men jag hittar nog på någonting. vi får se om det blir senare idag. annars till veckan. love it. puesss


artonde julivi tackar och bugar för min bästa kastrull. du är bäst!


femtonde juli

hej alla!

idag är det en bra dag. efter lite om och men ofc. men det är på rätt spår iaf. bara att städa är inge kul. hihihi! Idag iaf är det brolle och det är en självklarhet. och ännu en självklarhet är ju att det blir med baby! wöhu. men inge drickande. vilket inte gör mig någonting. vart nog för mycket i lördags. haha men iaf, städa vare va!

xoxo

puss :*lycka är mer än vad vi klarar av.


nionde juli

hej alla!

då va det dags för en tur till göteborg. intemånga där att träffa egentligen eftersom det inte är många hemma. men får iaf träffa moster på bebisen i magen o trolljulia & mormor. så det blir nog bra. ska börja göra mig iornding nu så vi hörs ikväll.

xoxo


hjärtskrik.

nätterna är värst. det har varit en okej dag. men det är synd att man sitter så här på småtimmarna och hjärtat bara skär i bröstet på en. vad gör man? när det är så mycket nackdelar som hindrar en? som dom säger så går det tydligen över. så vi får väl se...


önsketänkandet tar över

av någon dum anledning fick jag värsta mupp känslan. jag sitter och bara vill få sms av "ö skrivejtill". Och i smset ska det helst stå... " har tänkt på dig hela dagen. kan inte sluta. " och mitt svar skulle typ bli " jasså. stackars dig" men både jag och alla andra vet att dt inte kommer bli av. Så ist sitter jag och talar med linus på msn och lyssnar på någon dansk knas som fått sitt genombrott i sverige. fast har bara fastnat för en låt. den är ganska okej. fast vi inte fattar någonting av vad han sjunger. haha. life goes on.

xoxo


åttonde juli

jag vet inte hur jag ska sätta ord på allt som snurrar i huvudet på mig just nu. jag har ingen aning hur detta kommer sluta. vi får ta en dag i taget och hoppas på det bästa. men det är inte lätt förstunden. men det ska funka. jag ska klara detta. jag ska komma ur denna svaka. jag ska bli stark igen. jag ska lyckas. jag bara måste. Så trött på alla huvudspöken som härjar i hjärnan på mig. dag drömmar som inte ens är i närheten av sanna. typ som om jag lever i någon jävla fantasi värld. så jävla trött på detta nu. VARFÖR! varför just jag.


ilsket

jag blir så störd på vissa grejer. just nu är jag bra irreterad på att man måste vara insatt i samma saker och ha samma smak om vissa saker. jag har varit i ett förhållande där vi va tok för lika. som även vart anledningen till att det tog slut. Och jag har även varit i ett förhållande där vi va tok för olika. även där vart detta anledningen till att det tog slut. så då kommer min fråga... HUR FAN SKA MAN VARA? det gör mig så sjukt förbannad. att man inte passar till någonting. att det måste vara en jävla massa krav. jag har idag insett att jag ska lägga ner kampen att finna kärleken och endast fokusera mig på mina vänner och min familj innan jag flyttar. och när jag flyttat lägga 110% på min utbildning. så jag en dag kan sitta och skratta mig lycklig i pengar och en framgångsrik karriär. Och tänka tillbaka på alla killar som dissat mig för massa dåliga bortförklaringar. så det är ju frågan nu. vad fan gör man ? jag kan faktiskt lära mig. jag är inte brain dead. jag är villig att lära mig någonting nytt. se en annan syn på allt. men man får ju aldrig chansen att visa det. och när man väl får det är det också fel. och personerna i fråga inser det tok försent. inget jag kan göra åt saken. jag får leva med det. jag är helt enkelt för bra för alla. jag är totalt förvirrad och helt vilsen.

take it or leave it eller din förlust, inte min.


sjunde juli

hej alla!

det rullar på men huvudet tänker för mycket. mätt i magen & dags för en rökpaus.

xoxo


stjätte juli

hej alla!

jag kan tydligen inte skriva vad jag vill här längre heller.. så jag får hålla alla mina saker för mig själv. kan säga så här, jag mår iaf inte bra.

sitter iaf på bussen. är snart framme. har haft både msn & sms sällskap hela vägen. och har lyssnat på en och samma låt typ alla fyra timmar! gash. den är underbar.  just nu stanna bussen på en bro. för det kommer en båt. jävlar vilken utsikt det är. vattnet är helt blått och gräset grönt. båtarna ligger och gungar. fett nice. detta ögonblick skulle man dela med någon. men den turen hade man inte..

whatever. ska träffa baloo idag. han kommer och hämtar mig i Trollis. och kör mig till vallis. ska bli kul :)

btw.. SKAPLIG BÅT SOM ÅKER UNDER BRON NU! :O den är jag nog ett gruskorn för. minst 30meter långt. Lovar.

xoxo


Fan

Glöm allt jag sa om kär upp till öronen. Visa sig vara en människa med problem. Och sådana problem har jag inte tid med. Vill inte sätta mig i den skiten. Bra trött på livet nu alltså. Bara skit hela tiden. Varför kan det inte bara vara som jag vill en sekund. Detta är inte okej. Nu går jag och gräver ner mig i sängen och väntar på avfärden som sker i morgon. :'( orkar inte mer.

just det....

...... har nog kärat ner mig högt över öronen. fuck! inte bra, inte ett dugg.


femte juli

hej alla!

Va inte mycket till bakfylla idag inte. Men lite känningar har jag allt haft efter den alkohol rika dagen. Den funka. Den va helt okej. Men inte som man hade hoppats. tack folket ändå.

Idag har jag och min underbara "flickvän" legat i min säg och förbrukat dagen rikligt. vi har kollat på O.C första säsongen. UNDERBART! jag tackar ljudligt för dagen älskade.

xoxo 


tredje juli

hej alla!

känner mig helt förvirrad och delat. hjärtat skriker efter någonting. någonting som saknas. människor som saknas. människor som failar. människor som helt enkelt får skylla sig själv. bara det att det är jag som får lida för saknaden blir för stor. livet är inte rättvist för fem öre. absolut inte.

IDAG, blir det iaf torget nu på dagen.. sen blir det bolaget & party. är inte så taggad som jag va för någon dagsen. men det kommer väl.. vi får allt se.

xoxo


första juli

hej alla!

jävlar vad det springer iväg. snart dags för att börja packa ner mitt liv ju. usch en månad och cirka 20 dagar.åh, vill inte. det går tok för fort. önska man kunde sakta ner tiden lite.

idag har jag sovit och solat. och resten av kvällen blir det tvätta, packa o mysa!

xoxo


RSS 2.0