sjukt onödigt.hjärta babe


fem bästa just nu.

Akon - Oh africa
Travie McCoy ft. Bruno Mars - Billionaire
Andreas Grega - Mammas gata
Lady Gaga - Alejandro
Lena - Satellite

MEGA LOVE


trettionde juni

hej alla!

idag va vi på biopremiären, ECLIPSE! fy fan va bra den va. det va helt sjukt. ägde lätt sönder ettan & tvåan. OCH BOKEN! allvarligt. bästa jag sett på senaste tiden. sjuk film. riktigt mäktig. så är inte bio inblokat innom snar framtid. så MÅSTE Ni bara gå i väg och se den. WOOOOOOW! hihi, är fortfarande helt till mig. ;o brutalt häftig film.xoxo


usch


tjugoåttonde juni

hej alla!

hungrig som ett troll. jaa! vart tok för sent igår, men hann iaf kolla på våra bästa år i morse. plus i kanten. men man måste ju tala med folk medans man kan. saknad på många platser. Idag blir det nog inte så mycket.. vi får se.


tjugosjunde juni

hej alla!

idag va jag iväg och inskaffade mig en HP Mini 210. yeah. Riktigt nice dator. Så nu va man några tusen fattigare. usch! Midsommar va helt okej. Och dom andra dagarna har varit bra fina. Lite färg har jag allt fått. Så det är ju plus. Till helgen hörde jag att det skulle bli toppen väder så då blir det ju inte bättre att jag åker hem över helgen för att festa röven av mig med dom bästa. Soooooo FUCKING love! Nej nu ska jag låta bebis sova lite.. och under tiden ska jag läsa lite Gossip Girl 2 och sova. Vi hörs nog i morgon.

xoxo


tjugotredje juni

har egentligen inte så mycket att säga.

mer än att nu drar jag på "semester" - från ödeland. HERE I COME, BIG CITY LIFE! huhu. ska inskaffa mig en bärbar dator också. så vi får väl hoppas på lite bloggning. annars blire inge. så vi ses om två och en halv vecka. ciao.

puesss

so hot. ♥

tjugoförsta juni

asså allvarligt. måste bara skriva av mig lite. kan ju inte kladda ner fb tok för mycket. IAF! det finns en människa som är den knäppaste ever. seriöst. ena stunden är den ens vän andra sekunden är det helt annat. man duger helt enkelt endast när personen känner för det.  Och alltid är i sista minuten och tror att allt ska lösa sig. seriöst! ibland hinner man inte med allt okej? och sen ny tydligen är allt på en order. försvann favorieterna eller? dom kanske har tröttnat och insett? , FAN lägg av okej? tycker synd om människorna som denna person "leker" med. glad att jag inte är inblandad. men som sagt. ge upp.

hihihihi.

vad gör man när man inte är trött?

ja. örebro kunde jag ju skippat att bli med till.. vart ju bara sugen på och handla massa skit. som tur hade jag inga pengar så det blev inget. men jag har iaf kommit på vad jag ska ha köpa för lönen. sen när jag kom hem blev det film mys. det va bra, massa skratt. & sjuka dansvisningar. omg. haha. nu sitter jag här och är ej trött, så jag ska väl göra som en vän sa te mig... kolla på en till film. wäääääääääj. ts!

puss

Tjugonde juni

Snart fyller världens bästa människa år. Wöhu. Ligger i sängen och ska snart upp och klä mig och make up. Sen drar vi till örebro. Blir bra :) love.

artonde juni

hej hopp gummisnopp.
hihi så busigt. ;p IAF, ont i den förbannade halsen har jag nu med. tummen upp. precis vad vi behövde nu också. love it. nej tack! IDAG har jag iaf försökt städa mitt rum.. (gav bort en hel dag sol för det) ..men restultatet är inte klart. haha. Sen drog jag och min prinsessa till min lovely ♥ massa snack och spott ;) huhu. Jag är inte förvånnad att man hamnar på samma samtals ämne varje gång. haha fast man försöker med något annat. haha. men så går det väl när det är ett populärt samtals ämne som gör en både arg och skadeglad. haha.

jaja. Så äre fan! nu ska jag söva.
PUSSSSSS♥

tolfte juni

ja ni. dagarna går och inte bloggar jag något bättre för det. haha. men jag hinner ju aldrig. gör ju jämt massa grejer. men denna veckan har jag jobbat och slitit. :) Så denna helgen unnar jag mig en soft dag. så jag tillbringar kvällen i sängen med alhgrens bilar & en prinsessas dagbok ett & två. sen får vi se om jag orkar kolla på dear john eller valentine's day. haha. bara massa mys i min nya pyjamas. mumms.


RSS 2.0