tjugonionde maj.

ja ni. jag inte ju inte den bästa på att blogga längre asså. sitter ju aldrig vid datorn längre så det är väl därför typ. men det har väl inte hänt så mycket. ikväll äre iaf party! det gillas.

te veckan kommer en person till trakterna ska man träffa eller inte? vet inte riktigt än. men vi får väl se! kanske blir te o säga hej iaf. men det märks!

nu ska jag njuta av livet och invänta kvällen. klockan går ju så sakta. vill ha pizza nu!!!!!! ;p aja te kvällen finns jag ju på telefonen ifall. meessss me ! ;D


ögonen går i körs.

ja då va fredagen över. sitter helt ensam i stora rummet och funderar på att gå upp och lägga mig och sova. vet inte riktigt vad det är som hindrar mig. haha. men det är väl bara att dra upp röven ur söffa och traska vidare.

life goes on.


Tjugoförsta maj.

Jaha då va det fredag igen. Sista dagen i skolan för mig. Eller jag ska ju gå på avslutningen nästa fredag också. Men annars är det sista. Ska ju jobba måndag tisdag torsdag nästa vecka. Och på onsdagen ska jag och far åka på roadtrip. :) så det blir nog bra. Och i helgen är vi ensama hemma. Lepik, lill-lepik och mini-lepik. Haha. Så det blir nog mys hela helgen. Det blir bra. Vi hörs!

tolfte maj och moster's födelsedag

jag har åkt buss med en mordisk busschafför idag. tror nästan hon ville ta livet av oss. fifan. kärringar ska ej köra bil och absolut inte buss. (över 40+ ofc) så tog vi självklart regnet med oss hit ner. (inte för att det va regn hemma men ändå) har hunnit ätit mat & nu blir det kanske film.. ikväll blir det mys. & sova. för i morgon blir det GBG! peeeeeeeeeeace.


elfte maj

okej lite snabbt vad som har hänt.. :)
jag har kommit in på min skola. så i augusti flyttar jag från hällefors. wiiiihu! älskade V har fyllt 18. Valborg sög. varit massa i skolan och fått ett hemligt pris. ;p & i morgon drar jag till mammsi.

så vi hörs !

Timeout

Kaos i mitt huvud. Helt vilsen och ständigt trött. Så vi tar en paus.

andra maj

skit valborg & älskvärd lördag. tack fis. nu ska jag sova.
GOD NATT SVERIGE!

bb♥

RSS 2.0