birthday girl ♥

grattis på min frus 21 års dag! all in tonight ;)

run this town ♥kolla precis på another cinderella story once upon a song och som den girly girl jag är så vart jag ju förälskad. gjorde ju inte saken bättre att lucy hale är helt fuckin' amazing! mer av henne till världen, ja tack.

två klänningar rikare, CHECK!

Ja idag har jag väl lyckats få ihop två julklappar till, så det är la bara gubbarna kvar. Vilket även är det svåraste! Hitta även julklappar till mig själv idag igen.. haha Igår blev det ett par byxor idag två klänningar! Jul och nyårs klänningarna kirrade, CHECK. fattiglapp, DUBBEL CHECK :p men det vare värt :p

rött till jul, ganska logiskt :p


och svart till nyår ;)

huvudvärk

nu har jag städat klart, så då beger vi oss vidare. CYAYou fooled me with your kisses.

Rena isgatan ute ju, vurpa mitt på lillasysters skolgård. Så det blev den första och hoppas på den sista. Nu har jag suttit i ett par timmar och letat julklappar på nätet. Det är fan svårt att hitta, men TVÅ klara och en födelsedagspresent. fyra kvar! pjuuuuh! Tar lång till. Ska se om jag törs ta mig ut och gå med hunden nu. Hoppas på inga brutna ben tack!


fem bästa just nu.

David Guetta ft. Sia - Titanium
Avicii - Fade Into Darkness
Amanda Fondell - All This Way
Timbuktu - Flickan och Kråkan
Skrillex - Fire Of The Year

♥ ♥ ♥

tredje advent

Idag är det söndag. Lika med att städa. Den följa med hjärtat till sina föräldrar. Ha en bra dag. Puss

i'm strong

jag har lyckats ta tillbaka mitt rum så tryggheten är tillbaka. men hällefors kommer nog aldrig bli det samma. vissa dagar är värre än andra. men oftast är dom bra. känns som att det va inte så möe och böla över! är nog starkare än va jag tror. nu ska jag sova och drömma i fräger som min moster sa.

crazy chey, yao!

Tuppen i huset har fixat mig och min syster en klähängare på övervåningen för det tar så mycket plats där nere. Vilket jag nu efter hand kan förstå, jag hittade 7 jackor och 10 par skor där nere. OPPPPSSSS! haha, nu hänger det en jacka och två par skor där nere. Men plockade även fram mina vinterskor då snön nu har kommit till oss. Allt som allt äger jag tydligen 22 par skor. Hitta två par jag kunde kasta, så jag har 20 par kvar. Jag ska nog aldrig mer klaga över att jag inte äger några skor!

jag tror jag älskar skor ;p

no angry birds, just angry girls ;)

Ligger i frugans säng och läser DYNGKÅT OCH HUR HELIG SOM HELST. helst sjukt va jag börjar älska Mia skäring. Hon är ju hur grym som helst. Boken är ju helt underbar. Önska jag kunde skriva som henne. Kärlek till henne.

RSS 2.0