been there done that

måste muppcarro sova.
Eller nej lite oth sen sova. yeeey.
Sov lugnt, andas tungt.
I'M AWESOME!

~ ~ ~

Todays words:
I'll never forget that my handsome sweetie!

If u feel it say HELL YEAH!

Lördag och Carro verkar inte bli någe friskare. Jäkla hosta.
Idag ska jag väl städa och gå på loppis. Hoppas på lycka.

~ ~ ~
 
How every single promies I'll keep
'Cause what kind of girl would I be
If I was to leave when you
need me most? 

What are words if u really don't mean them when u say them?

 
saknaden är enorm

~ ~ ~

Todays words
för jag ska inte skaffa mig någon och den tjejen ska
kunna respektera att du är min hjärtis isåfall annars är det
hejdå med henne. du är första hand alltid. de vet du.


stolt dotter.

Vill bara säga att jag är så sjukt stolt över min mamma. Styrkan hon har att vilja lyckas. Minns när hon fick sitt första MVG. Så glad har jag nog aldrig sett min mamma, 43 år gammal står och hoppar upp och ner som en 5åring på julafton. Det värmer mitt hjärta att ens tänka på. Efter allt denna sommaren så skulle jag vilja ge fem guld stjärnor till min älskade mamma. JAG ÄLSKAR DIG FÖR ALLTID.

sjuk

Ja jag har den vanliga tur att bli tvär sjuk. jipppiiiii! sitter och funderar på appstore eller playbutik. tjockt svårt val. men har jag tror jag har bestämt mig och nu väntas bara pengarna. När jag väl är sjuk så nötar jag oth som vanligt. jag ensamheten är fan min enda vän och det är för jävla skönt. puss på er alla för jag har inte så mycket annat att säga för idag. ;D

bring it on bitch

Jag tror knappast att du är värd min omtanke. Du har valt detta själv och jag tänker inte spela ditt spel. its over now. u are gone. Jag känner mig starkare än någonsin just nu. Tidigare idag var kämpigt men man måste se framåt.

Vi tar människor för givet.


some die young

Oj det blev inte mycket av en comeback detta inte. Men har typ aldrig datorn på och telefonen bara krånglar. Så man är ju inte så där jätte taggad på att ens försöka. Men för tillfället är datorn på och jag kastar in ett snabbt inlägg så ni ser att jag lever i alla fall. Ska cykla tillbaka till jobbet nu för lunchen är slut. Men hann ju inte alls med det jag ville göra då min dator är för seg, men fixar det ikväll så i morgon kommer jag kunna ringa om att få mobilen iväg skickad i alla fall, ska bli skönt.

men hörs snart igen, lovar! pusssss

RSS 2.0