Less

Utan att säga för mycket så börjar jag tröttna något enormt. Vet inte riktigt varför men det är fan galet. Det får vara nog snart. Mitt tålamod börjar gå åt skogen. Tyvärr. 

Galet

Det kan ju inte va lagligt att ha lika kallt inne i butiken som ute. Det är ju så kallt så det nästan blir varmt att va i kylen på Ica. Det funkar ju inte i längden. Vill en chef ha friska arbetare lär man ju inte snåla på värmen. Gud asså jag fryser så jag skakar. Vill hem till min varma säng. Nuuuuuuuuuu

Mot oändligheten och vidare.

Att bli en sån där berömd bloggerska känns ju ganska uteslutet då jag är extremt dålig på att blogga. Så den enda läsaren jag får är väl mig själv. Vilket suger för mig. Så kändisskapet och miljonerna får jag allt drömma om. 2 bad. But i Will build a bidge and get over it. Och va den slitande arbetshemmafrun jag är. Som snart blir arbetslös! 9 arbetsdagar har jag kvar. Men men, det löser sig på nått sätt. Men min älskade fästman vid min sida så klarar jag allt! Vad det än är. Apropå fästman, så firar vi 11 månader tillsammans idag och 1 månad som förlovade. Och jag kunde inte va lyckligare! Kärlek övervinner allt. Det stämmer så himla bra. För det är så sant. Men men är på jobbet och segar. Så vi får höras senare. 


RSS 2.0