Fredag och åtta timmar till helg

Ja som sagt så är det fredag och det menas heelg. Men självklart ska ingenting gå som Carro vill, först funkar fan inte duschen så vi är utan dusch. Så det är bara och ringa vaktmästaren fyyy! Och sen är det seg dag på jobbet och svin kallt. Denna dagen kommer bli den längsta i mitt liv. Sååååååå tråkigt. Fy! 

Vill hem och göra iordning allt som behövs göras. Nä ist sitter vi på stapel golv och längtar tills jag slutar och hoppas på att det kan bli iaf lite varmare inne på jobbet så jag slipper frysa ihjäl....... Burrr. 

Aja tack och hej för mig! 

Torsdag och isbjörnar

Idag kommer bli en lång dag, och det är längre kvar till helg. Fy va jag behöver helg nu. Så trött. Och slut som människa. Men visst tre dagar kvar sen äre helg hela veckan. Inte ska man väl klaga kanske. Och fy 17 va kallt det börjar bli ute. Inte alls sugen på promenad ikväll. Vill inte bli sjuk tills jag ska åka iväg. Most stay frrrriisk! Hörde ni det? Svengelska ;) jaja ska väl dö klart på jobbet nu som är åtta timmar långt kvar. Och dag drömma om min älskade prins som jag älskar utav hela mitt hjärta. Pusssssss

Miss My babybooo!


Blä

Att få förhoppningar om något och sen ändras det, suger häst rövs skit mä Åsnebajs! Nu är humöret på noll.


RSS 2.0