Bingolotto

Vilket fiasko. Man köper lotter men man vinner aldrig. Och så ringer dom inte på tv och vinner massor. Varför inte dela så alla vinner nått istället? Visst jag skulle inte heller dela med mig om jag vann. Men man blir ju inte sugen på att köpa fler. Men nästa år är jag med igen, lovar! 

Ja, Jag är osams med mig själv

Ibland blir man bara så jäkla trött på sig själv.... Tvättade ju idag, så va vi hos min far och skrev ut våran bingolotter. Så istället för att gå hem gick jag till tvättstugan. Väl där inser jag att jag inte har någon tvättpåse, så jag får inte med mig kläderna hem. Aja okej, går hem och hämtar tvättpåsen. Och för att jag håller på att dö av svett så byter jag jacka. Tänker inte mer på det och beger mig till tvättstugan yttligare en gång. Väl framme vid tvättstugan inser jag att jag byte ju jacka så jag har ju inga nycklar med mig. Gaaah! Letar efter telefonen och inser att den har jag ju inte heller med mig. Men va fan!! Så det va bara att gå hem igen och hämta nyckeln fan för att sen åter igen bege mig till tvättstugan... Det är väl då fan. Så jag erkänner nu.. JA, JAG ÄR OSAMS MED MIG SJÄLV... Nu blir iaf Tom nöjd. Om han nu lyckas läsa detta. Haha. Väl i tvättstugan då så är inte tvätten helt torr, så tröttsamt. Men hade inte tid att vänta mer så det fick va bra ändå. Jag klarar mig, men "gubben" blir nog inte så glad när han inser att hand tröja inte är torr 😝 det blir hans problem 😘

Sista dagen

Ja inte blev det sova i tid igår heller. Kommer ALDRIG lyckas komma upp till jobbet i morgon 😱 eller så blir det åt andra hållet att jag är superpigg 😝 återstår och se i morgon.

Så idag är det nyårsafton och vi kör på lite mys på dagen, matlagning och Bingolotto. Sen ska jag kolla på när Victor 5år skjuter raketer. (Vill tillägga att Victor är 18 inte 5, men han är lika exalterad över sina raketer som en 5 åring över sina julklappar) och så skålar vi in nya året med jordgubbsdricka från Ica med cars på haha 😝 

Hoppas alla får en trevlig nyår. 
GOTT NYTT ÅR 🎉




Omöjliga jag

Haha har inte somnat än. Utan så klart flipplar man med telefonen och så fick jag för mig att köpa Sims 4 😱 så nu sitter jag och laddar ner det och det aka ju såklart ta en evighet. Får väl se om jag spelar lite idag innan natten. Beroende på när det blir klart. Suck!!! 😝


Så man kan väl säga att jag fått shoppa lite ändå haha. 🌟


Mätt och belåten

Mat va gott och även äppelpajen. Mums i magen. Så nu är jag trött, va nått nytt. Haha. Iaf vid denna tiden. Så ska försöka somna nu så jag vänder tillbaka. Magen värker efter allt hostande.. 

Natti 🌸





Nytt inköp

Jag har ett längre tag funderat på att inskaffa mig en skrivare. Och sen jag börja skolan har jag funderat ännu mer på det. Så idag skulle vi köpa bingolotter och se hade varken svärfar eller victors farmor färg i sina skrivare och jag orkar verkligen inte gå bort till pappa. Så jag beställde en egen idag. Dock hinner den inte komma tills i morgon men i morgon orkar jag nog gå till pappa för att skriva ut. Det ska bli jätte kul, för oss prylnördar, med en ny familjemedlem och jag kommer få sån underlättning i framtida studier. Love it! 


En Epson fick flytta hem till oss ❤️

LOL

Tredje gången på kort tid jag ser filmen LOL. Kan inte rå för att jag fallit pladask förälskad i denna film. 😂

Väntar på att pajen ska bli klar så jag kan laga mat. Blir mos och fisk. Känns som bra vitaminer när man är sjuk, eller? Haha sak samma. 

Tog en promenad som jag sa till tvättsugan och sen Ica. Blev helt slut och yr efter. Så vi får se om jag orkar jobba på torsdag. Som det känns nu, så nej! Men återstå och se. 




Funderingar

Mer än halva dagen är redan borta och jag har inte gjort ett dret. Haha. Ska nog ställa mig och göra äpple och kanelpaj. 👍 skulle även behöva gå och kolla efter tvättid. Suck och stön. Vill ha en egen tvättmaskin tack! Fast då lär jag först ha  en större lägenhet. Hmm. Nån dag 😁 

Näst sista dagen

Året 2014 börjar glida mot sitt slut. Det blir min tredje nyår med min skatt. Vi ska inte göra nått speciellt, tänkte spela bingo och äta god mat iaf. En annan ska ju upp och jobba dagen efter. Virre prata om raketer och det får han la ha om han vill, jag blir inte vaken till längre än halv ett iaf. 

Jaja, idag ska jag ta det extremt lugnt. Visslar fint när jag andas. Hade tänkt ringa vc om en tid men missa och ställa klockan så får va utan. Men det ska nog gå ändå va? Im a badass!!! 😝

En skrattis

Haha kul att jag skrev mina två läsare. Efter att jag la ut min blogg adress på fb och insta så har hela 19 personer checkat in på carrrrru.palatza! Hahaha. Trevligt att ha er alla här och jag hoppas ni kommer åter :) 




Nattuggla

Åh jag blir så arg för jag har lyckats "vända" på dygnet. Satte hartassar över vända för jag vaknar faktiskt tidigt men somnar för sent. Och det är snart dags för att börja jobba lite med. Första dagen kl 7. Dagen efter nyår, LYCKAT!!! Haha. Men vi får se, jag lyckas säkert ta mig upp. 

Kvällen har jag spenderat med att drömma mig bort med att kolla på resor till Turkiet och Spanien. Är mest sugen på Turkiet faktiskt. Och till slut hitta vi lite billigare varianter så det iaf kändes som att det kommer hända. Sen har vi kodat lite jag och min vapendragare! Va många årsen jag höll på med det. Haha men han är duktigare än vad han tror. Man lär sig bäst av att sitta och pilla själv. Men ska försöka hjälpa honom mer. Men det får bli i morgon. Om han nu orkar vänta tills dess. Haha 

Nu tar jag min hosta och väntar på John blund. Hoppas alla haft en trevlig måndag. Många pussar och kramar! 



Före och Efter

Så nu känner jag mig klar och redo för att testa vara en
duktigt tjej och blogga i alla fall ett inlägg om dagen.
För det är väl bra för magen. eller? 
 
 
FÖRE
 
EFTER
 
tycks? ;)
 

Arbete pågår....

För mina ännu bara två finare läsare, så ursäktar jag stöket på bloggen.
Håller på att fixar nytt och fräsht, så jag ska bli mer motiviverad till
att skriva hela tiden nu. Kanske ett nyårslöfte? :) Jaja. Hoppas ni har tålamod iaf :) 

Förmiddagsmysisängen

"Gubben" och jag ligger och myser i sängen och kollar på Hawaii five-o. Så efter att jobbat fyra timmar igår så är jag idag ännu mer förkyldare. Få katten. Sovit dåligare än dåligast. Hosta och snor till salu. Varsågod.

Tre dagar kvar till 2015

Igår gnällde jag lite för mycket här hemma om att jag va uttråkad och att jullov och för få jobbdagar va tråkigt. Efter nån timme inser jag att det är lördag och på söndag är det dags för jobb. Haha smått smidigt. Sen hade jag världens problem att somna fast jag inte börjar förens fem idag kände jag väl inte riktigt att det va okej att somna runt tre. Usch för att vända på dygnet. Så nu ska jag ställa mig och göra lite mat till magen sen gå till jobbet för 4h. Bättre än inget. 

Så snart är det 2015 och jag ser verkligen fram emot året. Kämpa i skolan för att bli utbildad uska, som är klart i december. Åka utomlands. Försöka fixa en större lägenhet. Och bara njuta av mitt liv med min man ❤️

Mitt liv, min vackra


Jag älskar dig ❤️

Soffdegardagar

För ovanlighetens skull så har jag legat i soffan typ ända sen julafton (vanligtvis brukar jag tillbringa mitt liv i sängen) iaf, back to the soffa... Har netflixat massa film dom senaste dagarna och igår kollade jag på LOL som jag även sett innan. Och jag blir så där tonårskär igen. Douglas booth, vilken dregelhög man lämnar efter sig efter ha tittat på honom. Tänkte byta bakgrundsbild på tfn till honom men kändes konstigt och ha honom pch inte min pojkvän så der där får fan vara :p tänkte slänga upp lite bilder här på honom. Och även miley! Älskar filmen kolla på den igår och även idag och skulle säkert kunna kolla i morgon med :p så titta om ni inte sett ;) 





Kan inte riktigt bestämma mig om han är snyggast med eller utan skägg. Haha ;p 

RSS 2.0