jobba och dålig sömn.

Jag vet inte riktigt vad jag börjat med. Går och lägger mig för sent och sover för länge och även för lite. Jag går i stort sätt med ögonen i kors var och varannan dag. Detta lär vi ändra på. Ikväll blir det natten i lagom tid. Men först kör vi ett kvälls pass på det. Yeeey 👊

kramp i handen.

Jag vet inte om jag nämnt det här på bloggen. Men är du vän med mig på Facebook eller insta så vet du om detta garanterat. Men Jag lärde mig göra mormors rutor här i april typ. Och har startat ett projekt på en mormorsfilt. Jag har gjort cirka 130 rutor på tre färger och sen insåg jag att jag behövde en fjärde färg. Så nu håller jag på att virka på den fjärde färgen på mina 130 rutor. Vilket lätt leder till enorm kramp i händerna för jag spänner fingrarna så mycket. Men häromdagen köpte jag nya virknålar och jääääklar vilken skillnad. Jag har inte ont i höger handen över huvudtaget men vänstern har jag inte hittat någon bra hållning på än. Men det kommer nog. :) 

Haha lite tråkigt inlägg kanske. Men jag ville bara hylla mina nya virknålar. Dom är bäst 😍

sleep more

Visst klockan är halv elva och jag har ändå sovit till tio idag. Men ibland känns det som jag inte sovit någonting. Så jobbigt. Och så vakna jag av att v's röv höll på att putta ner mig i golvet. För att vara så liten och nätt. Så tar han förbannat stor plats i sängen. 

Idag händer det inget speciellt mer än det vanliga... Jobba! Längtar till september och hoppas verkligen att mina planer bär av. 👊

what life.

Feeling sad, så det skriker om det. Kan inte sätta fingret på exakt vad, men det känns som tårarna kommer snart. Jag behöver semester från allt. Till och med mig själv. Jag pallar inte. Jag ger upp. Livet rullar på ändå. Men vart är glädjen? 

Fake a smile is not hard. 

RSS 2.0