lördag

Hejhå.

Jag har packat stora väskan och jag har duschat. Nu är det bara allt annat som ska göras, så egentligen har jag inte tid att sitta här. Men mitt hår är blött än och jag vill inte blåsa det än. Innan tåget ska vi till gina, så jag kan köpa tightsen till sofia, som jag inte hunnit gjort än. Men sofia? Det blir av idag. huhu.

nu ska jag fixa allt.
puss.


god natt

Nu går jag och lägger mig, har en tuff dag i morgon så önska mig lycka till. Allt är fixat till i morgon så nu inväntas ju bara morgondagen. Som tidsmässigt redan är här. Men i morgon kväll. hihi. Så det ända jag kan säga är, Nu kör vi järnet tjejor. eller Let's rock this party, girls ;) mohaha.


idolkväll med kina mat.

A det vart väl inte så mycket städa eftersom ingen hjälpte till så jag hade ingen lust med det. gjorde lite men inga mängder.. Nu ska vi iväg och handla. sen ska jag äta och kolla på idol. sen ska jag packa:):)

Vi hörs nog i morgon.
pussssssss


för idag..

..är det ingen vanligt dag, för idag är det min mamma's födelsedag. hurra hurra :)

Sorry för dåliga bloggingnen igår, men hade liksom inte tid. Vi baka 60+ muffins igår, och krångla med mera. Sen när vi väl kom till Göteborg vart det kaos. Och ännu mer kaos. Fett jobbigt. haha. men den när vi väl åkte hem vart det lungt och skönt och så kollade vi på knowing som va bra tills slutet, som förstörde allt. usch. Sen vart kl 12 och då vart det sjunga för mamma och hon fick öppna sina paket. :)

nu ska jag vi städa för att ha fint på mammas födelsedag, sen när magnus kommer hem från jobbet ska vi till torp och handla och då ska jag köpa med tights åt Fis. Sen ska vi hem och äta kina mat och kolla på idol. hihi. Måste även packa idag, vilket är ett helvete. För jag kommer inte få plats. ush. men men, skönt ska det bli att komma hem.

men vi hörs senare kanske. pussss.


kvällen

dags för sängen och kolla på film, sen sova. har skiiiiiiiiit mycket att göra i morgon. oj oj oj, så klandra mig inte om jag inte hinner blogga på morgonen. haha.

puss o kram.


onsdag

Godmorgon.

Fy vad jag är trött idag, har typ inte sovit någonting i natt. haha Lånade mammas telefon och låg och smsade med x i natt. Det va mysigt. hihi. Sen tvär somna jag, och vaknar upp helt yr pga för lite sömn.. yeye whatever (med skånska brytning), som rebecka skulle sagt. haha.

idag blire massa baka, plugga. och sen ska vi hämta kissemissen idag, bättre den är här med oss och inte hemma själv i munkedal. Det ska bli skojsigt. Sen ska vi hem till Tant Gun och äta hennes berömda spagetti och köttfärssås. Mummmmmma ;D;D det slår ditt strömsdalh sara;) eller det vet jag inte, men vi chansar på det. hihi.

nej vi hörs senare. pusss.
i love you, sara.


änglar och demoner

Övriga kvällen har varit mycket bra. Blev pizza till middag idag för mamma orkade inte laga mat. Så tur att jag bara ätit en macka på hela dagen. haha. Sen efter pizzan blev det änglar och demoner. Mycket bra film. Trodde jag skulle tycka skit om filmen, eftersom jag inte förstår mig på da vinci koden. Men filmen va en hit. Så haru inte sett den, Dags att göra det då. Grymt bra film.

Nu blire sängen för jag ska orka med morgon dagen. hihi.
Godnatt och massa pussar och kramar.

 


shopping

Shoppingen idag va skit kul. Mycket roligt att kunna slänga massa pengar för engångs skull och inte bara behöva tänka på att det är en liten summa man måste hålla sig till. Så det var en hel del. mycket bra..

Jag köpte:

H&M
Randig trekvarts tröja, 99kr
Pennvässare, 19,50kr
Foundation by H&M, 49,50kr
Dipliner by H&M, 59,50kr
Eye Shadow wet & dry by H&M, 59,50kr

Ginatricot
Sassie denim leggings Dk blue, 199kr
Peyton top Peacoat/offwhite, 149kr

Rusta
Täckjacka blå, 349kr
Parkas Damjacka vit, 349kr

är nöjd med allt utom att pengarna på kontot minska. haha, that's life.


tisdag

Hejsan.

Kunde inte blogga igår när jag kom hem från äventyret. För dom höll på och dola på blogg.se. Så Jag kan dra lite snabbt nu vad vi gjorde igår. Vi åkte och överraska släkten i Göteborg.. Det  va kul, så vi hade med oss fika och alla kom upp till mormor och vi tala lekte med kusiner och massa. Det va skoj.

Och nu ska vi snart åka till Trollhättan och handla. Fick ju mina pengar idag.. bra gött med full pott också. Så jag tänkte handla ett par jeans tights och en jacka. Det står som nummer ett på min lista. Sen får vi se om det  blir någonting mer. Upptaderar er senare om det..

puss på er, och ha en bra eftermiddag.

saknar folket där hemma.


måndag

Godmorgon.

Jag skickade ganska många mail på olika telefoner igår, fick svar av två idag. Vilket både va sålda.. Attans då. Men det är väl bara att fortsätta kolla runt.

Nu ska jag göra mig iordning, sen ska vi väl dra iväg på hemligt äventyr :p

pusss


this is my life and i don't care.

ja ni, ännu en rutten dag i regn sverige.. Ingen ny telefon än. Och vet inte om det blir någon heller. Har visat intresse för ett par stycken. men vi får väl se.

nu blire sängen ska upp tidigt i morgon och på äventyr.

ha det bra puss.


jag saknar & älskar mina flickor.
 saruupullan och tottolan <3


söndag

Godmorgon,

Om det nu är en god morgon.. min telefon är fortfarande ur funktion. Funkar stundvis som sagt. Nu sitter typ alla och kolla på massa olika sidor för att hitta en billig telefon men ändå snygg till mig. Så vi får se, kanske köper en ny idag. Update kommer..

nu ska vi sjunga singstar.. så vi hörs.
pussss


på dåligt humör.

Ja ni ser ju rubriken.. Vi har spelat monopol igen. X antal gånger och jag vann inte en ända. Men va nära en gång, och tro fan inte då att någon liten idiot tar och förstör för mig då. Så jag självklart kommer sist. Grymt kul. Jag är en dålig förlorare och det kan jag hålla med om. Men om man smörar och sen förstör då jälvar kan det blir aggressioner på hög nivå. Vilket personen får skylla sig själv sen. Eller hur?

Andra anledningen till att jag är på dåligt humör är att min telefon har gått sönder. Den funkar stund vis och då har jag tur om det ens kommer fram sms folk skickat och sen lite mer tur om jag hinner svara innan den låser sig. Tummen upp för skit telefon. Just det, RING INTE till min telefon. Det funkar inte alls att svara, telefonen svartnar och bara vibrerar. En till tummen upp. Ush. Sen hitta jag en snygg telefon på blocket billigt, Men nej när jag ringde min morbror för advice, då visa det sig att telefonen va skit dålig. Så.. Vad jag ska säga? Jag har en halv telefon, men skicka helst sms.. Eller ring hem till pappa och fråga efter min mamma's nummer, och ring hit. Eller Jennifer's telefon. Vet ej när jag får en ny.. Vilket nog aldrig kommer hända. ush vilken skit dag.

Tummen upp för dåligt humör.


don't stop me now.

Ja ni, nu har vi varit och matat lillekissemissen, (min låtsas pappas bror's kattunge) den va ju hur söt som helst. Vart så sugen på att skaffa en egen liten plutt. Så mycket engeri i den lilla klumpen. Gosis. Sen åkte vi till Torp för att handla lite. Jag gick till telia och fråga vad det skulle vara för fel på min telefon. Men dom visste inget speciellt bara att den skulle in på lagning dirr. Jaha sa jag och vände på klacken och gick där ifrån. Jag kan ju säga att det är ju dags att köpa en ny telefon. Men man tycker ju ändå att man ska kunna ha en telefon mer än två år utan att den ska börja bli överhettad och skit. Sickt asså. Aja. Slut klagat om min telefon, HAHA.

nu ska jag börja lite på min hemtenta om männskilga rättigheter.
Pussss!


lördag

Godmorgon,
Fast jag hunnit blivit anklagad för en sak jag inte gjort av min syster så är jag ändå på halv bra humör. ligger i soffan och bara inväntar någonting annat. kl är halv ett och den ända som sover är min låtsas pappa. Han va tydligen uppe till fem. haha. Jag somna väl vid halv fyra kanske. sick.
men idag händer väl inget speciellt. vad det blir märks. ingenting blir som vanligt här nere. haha, Man behöver inte tänka på att man måste göra någonting hela tiden, vilket är jävligt gött. huhu.

jo inskaffade mig en ny bok igår, Ego Girl av Carolina Gynning. Den har varit bra hitils. Får väl se om den håller tempot :p ska nog inte läsa mer för idag, för då läser jag nog ut den. Va inte många sidor i den :p haha

snart blire väl att ta fram skolböckerna och börja jobba.
pusskalas:*


tillbaks på ruta ett..

detta suger. jag klarar inte av det en gång till. förstå.
ni krossar mig.


i wish you were an angel.

Sitter just nu och spelar monopol på playstation 3 för tredje gången. Det har gått skit första gången, halv bra i början andra gången. sen utför. Fast det är inte så jätte skoj. Men det funkar. haha.

Snart blire nog sängen, känner att ögonen inte orkar riktigt mycke till. Haha men ska byta telefon med mamma först. För jag skulle ta min ur jackan, och den va dyng het. Gick knappt ta i den. Så jag lovar att snart går den sönder. Fan då. Jag kommer inte ha råd att köpa någon ny fören nästa år, eller typ efter jul :(:( Får se hur det går med det där. Wish me good luck.

nu ska jag fortsätta spela monopol.
pusskalas:* 


uddevalla

Så nu har vi landat, eller det va ett tagsen. Men vi har ätit och kollat på idol, sen blev det greja som fan för att försöka få internet, vilket pappa och jag lyckades med. 10 poäng till oss. Sen vart det ett skrattanfall när mamma vart chockad över att pappa startade om hennes router från hällefors. Haha. Skapligt skoj. (för er som inte fattar hur det skulle gå te så.. pappa tog över min dator som va kopplad till routern. Så på så sätt kunde han starta om den. msn är bra till allt ;) Mamma fattar ingenting. Haha. Så nu sitter vi som nördar syster och jag med varsin dator i knät och mamma vid sin. haha lol. Nej usch vilka nördar vi är. nu ska jag kolla på vem som åker ut i idol. Ha en bra fredag. Love me ♥


packat och klart

HAHA , nu har jag packat klart då. Jag fattar inte varför jag jämt är den som ska ha mest med mig. Helt sjukt?!?!?!?

där har ni min packning. som innehåller allt jag skrev förut:p

det är syrrans packning, plus att hon sa ha sin datorväska med.


HAHA det är sjukt. ;p fast jag brukar alltid ha tre väskor så egentligen är det inge annulunda bara att jag har dator med mig. haha, nörd systrarna lepik tar med sig varsin dator. bögit:p men jag måste plugga och då äre bra och ha en egen dator med sig:p så nu blire en vecka på västkusten och plugga och umgås med mamma & magnus. det gillar vi :)))))))) pussssssssss ♥


vi kommer bli feta:D

Nu kommer bilden ni alla väntat på. :D min vinst hos millah. :p



inte skapligt va? haha, 17st paket, vilket innebär 102 st dammsugar.
INTE ILLA!
haha

fredag hela veckan.

JA nu har efterlängtade fredagen kommit. Dagen då jag drar till mor i en vecka. Ska blir fruktandsvärt skönt kan jag ju lova er. Inte bara för att jag saknar min mamma & CO men för att det ska blir skönt att komma här ifrån ett tag med. Naaaaaaaaaaaaaaajs :)

Jag har inte packat, inte städat, ingenting. haha!
så nu är det bara att sätta igång.

Saker jag ska ha med mig;
♥kläder, ofc.
♥sminket, mycket viktigt.
platt- och trippeltången.
♥mobilladdare, very important.
♥hårborste & spray & sånt.
♥mina salvor, MYCKET VIKTIGT!                                ♥ loverboy i huvudet. ;)
♥mina skolböcker och allt det där.
♥bärbar dator.
♥några dammsugare, bild kommer sen.
♥skor.
♥och massa annat småplock ;)

Jag är verkligen sista minuten människa,
och det kan vara jäkligt jobbigt i slut änden :p

snowstorm

Ja då så drar vi, drar vi hem till hising island.
Ja då så drar vi, drar vi hem till hising island.
Ja då så drar vi, drar vi hem till hising island.
Ja då så drar vi, drar vi hem till hising island.


god natt..

.. alla underbara läsare & my loverboy ;)


du lever för stunden, precis som jag.

Jag kan ju säga att min dator kommer uppskatta att jag åker bort i alla fall. haha Den kommer få sova i en vecka. Skönt för den. hihi. Lovar att den kommer sakna mig massor. Det är väl den ända, och min far & jopi förstås. Sen då? haha. Ingen kommentar. ;) Men Men, jag har stått ute och tala med en kompis typ över en timme. Det va efterlängtat. Vi får sluta att "sluta umgås" för det blir så mycket att tala om när vi väl ses sen. haha. Plus att du är så underbar person och det är tomt utan dig, pluttti. ♥ Sen  va jag förbi Annahjärta och hämtade min klänning efter X antal månader. HAHA. Men va fan :p Den är fortfarande söt för det. Nu ska jag väl ta tag i det där städandet för nu kan jag ju röra mig någelunda.


blaaaaah.

Mer va det inte med det. haha.

Ja inte fansen har jag rört rummet idag. Idag har jag haft sjuk ont i mina exem och inte kunnat gått. Det har varit pesten gånger 12. usch. Nu har jag äntligen kunnat smörja in dom så jag sedan kunde bege mig in i duschen för att tvätta av dom. Tio poäng till mig idag. För en bra gärning. haha. Annars har jag bara suttit här och gjort ingenting lika med ganska mycket. haha. A ska väl försöka få på mig lite kläder sen tänkte jag gå ner till torget för att ta up pengar, sen blire nog hem och röja lite. Måste, annars har jag sjukt att göra i morgon, vilket inte är så roligt. Har iaf fyllt mobilen med massa ny musik. Det är bra :)

Vi hörs, Love Me ♥♥♥

torsdag

Hej hej.

Idag är det en dag kvar till äventyr. wööhuu. Just nu sitter jag och äter frukost/lunch, kallat vad du vill. Ska snart börja städa och plocka så jag hinner med allt och får med allt. Men vi hörs lite senare. Pusss


kvällen är här.

Ja ni, det vart inte mycket blogg idag heller. haha. Har iaf varit med Sara. Sen inväntade vi Vic och härja bött med henne. Vilket va sjuk skoj. haha. Och nu blire sängen och kolla på tv:) puss kalas:*


lite lööööve.

& mamma magnus och resten <3


onsdag, sista dagen sen "lov".

Godmorgon,
Dags för engelska nu, om hon nu är där. Det märks va ;) Sen får vi se hur dagen lyder.
puss o kram

vunnen match.

And I did it again. :D Jag har vunnit Dan Browns nya bok. Vilket kommer gå till pappa för att jag inte läser dom böckerna :)) Grattis till pappa :)

haha

blir inge städa idag, orkar inte. haha. nu ska jag iaf äta mat. hör av dig om du känner för att hitta på nått? love ♥

haha

blir inge städa idag, orkar inte. haha. nu ska jag iaf äta mat. hör av dig om du känner för att hitta på nått? love ♥

get the party started.

Ja nu va matten över för denna vecka, bara engelska kvar. Sen är jag ledig Tors och Fred. Mumma. Nu ska jag ta det lugnt ett tag sen blir det städa för ett tag, sen kolla lite på engelskan sen ska jag kolla på Desperata hemmafruar..

hörs sen ♥

fastplay.

Dags att dra till polstjärnan. Ha det bra, ♥

tisdag

Godmorgon kärt folk.

Nästan uppe med tuppen idag, eller inte ens i närheten. Men jag har i alla fall varit ute med hunden och nu inväntar jag bara matten kl halv ett. Sen blir det nog hem och ta tag i rummet om jag ska åka bort på fredag. Man vill nog inte komma hem till ett stökigt rum, skönare att komma hem till ett städat och en bäddad säng. Eller vad tycker ni? Har inte så mycket mer att säga för stunden. Så vi hörs senare.

kärlek till er.

where did I go wrong? i lost a friend.

Hej läsare.
Har inte blivit mycket bloggande på senaste tiden. Varför vet jag inte riktigt. Men det är väl olika från dag till dag, hur mycket man har att skriva om och så vidare. Men det kommer väl tillbaka. Får vi väl ändå hoppas på.

Idag har det inte hänt så värst mycket, bara svenska. Och en solning på det. Hoppas det blir bättre med mina exem nu. Men jag tänkte slänga mig i duschen. Sen blire lite plugg på det och sen blire skogen med bästaste ♥

Ha en bra dag, pussar och kramar.

ett inlägg för idag..

.. för jag har inte riktigt orkar eller varit hemma. så jag kan väl kortfatta min dag. vakna skit sent, för att jag inte kunde sova i natt och låg och kolla på paycheck till fyra i morse och smsade med älskade vic till halv fem för hon skulle åka till london idag. bye bye heart. på onsdag är hon tillbaka. :) sen blev det macka och idol, så ringde sara och fråga om jag skulle med ut och släppa rambo. så då va vi ute en sväng. sen åkte vi hem till sara för jag skulle sätta i löshåret på henne. så vi kolla på en film. sen satte jag i det, sen åkte vi och handla efterlängtad cola och åkte hem till mig för att vi skulle se på one tree hill och gossip girl. wööhuuu. :) sen kom anniplutten, mysigt :) och sen gled vi bil ett tag. och nu har jag suttit i soffan med pappa och evalena och tjötat. sen hitta jag syster i min säng, för hon kollade på idol som jag spelade in åt henne. ;p och nu sitter jag här :p ska snart lägga mig i sängen och kolla på något om victoria silvstedt som jag spela in i natt. :) och läsa lite dikter. haha , pussssssssssssssssssss !

godnatt folket.


moments I love.

Ja nu skiter jag i detta, och går och duschar och inväntar min stumpi som jag saknar ! :) Sen får vi se vad det blir. Det märks helt enkelt. Haha, hoppas väl på att få träffa my darlin' med. Sara, jag älskar dig <3

hejdå :)

lördag

A vi kör väl ett godmorgon då fast jag varit vaken sen tio. Har bara inte orkar sätta mig vid datorn. Men tyckte det va dags nu för jag måste ändå fylla på mobilen. Vilket jag inte kommer ihåg hur man gör. Tummen upp för Carro. Vaknade i morse och det har bara rullat in sms på sms.. Haha så nice ibland och inte kunna svara, känna att man är efter frågad. Skön känsla ibland. =)

Vad som händer idag, har jag ingen aning om. Trodde på en del, men allt verkar bli ändrat. Lyckat. Så någon som har någon idé, Tell me. Tack på förhand.

pusssssssss

say lalalala.

nu ska jag ner i duschen. har kastat ihop lite till sara's blogg. är inte klar på långa vägar men det är en början :) så det kommer fortsättas :) måste ju vara klar vid fem för vi ska på bio sen :))

pusssis.

Kolla in Sara's design.

too late, too late, too little too late.

nej nu jävlar är jag hungrig. men nej det blir inget. haha, väntar på mat sen ikväll ist :p happy hour. hahaha! vet fortfarande inte vad som händer idag. men det märks väl. pusssssssssssas!

det är dags för freeedagsmys.

ja ni vad ska man skriva.. har varit ute med hunden i spöregnet, tänkte gå ner och sola idag med. men jag hoppar nog det. ska ialla fall ta mig en dusch, och sen får vi väl se vad som händer. om det blir nog bio eller inte.

hörs senare om update!

god natt folket.

Dagens!
DAGENS VILL HA:
sällskap.
DAGENS KLÄDSEL: mjukisar och linne och kofta.
DAGENS FRISYR: hästsvans.
DAGENS LÅT: ingen speciell.
DAGENS PLANER: det va inga speciella. invänta sysselsättning.
DAGENS SAKNAD: det vanliga, the love.
DAGENS DUMMASTE: ingenting speciellt iguess.
DAGENS MISSLYCKANDE: alla mat jag ätit.
DAGENS DROG: mobilen och sängen.
DAGENS KÖP: övningskörings skylt. :D
DAGENS GODIS: åt lite glass för halsen, sen hitta jag en klubba i fickan:p
DAGENS HUMÖR: inget speciellt.
DAGENS CITAT: har nog inte kommit nått.

nej nu jävlar..

.. får det vara nog. nu är jag trött på att vara hungrig jämt och gå upp i vikt och bli fet. USH jävla p-piller! Nu är det dags att ta tag i detta. sten hård diet, och den är hemlig. annars blire väl bara skit. (Y) ingen ide att tjata. stötta bara. för nu är jag trött på att må dålig över detta. nu jävla ska jag gå tillbaka till mitt normal jag.

där är jag nog nöjd med mig själv. och dit ska jag igen.
våren 07!


man lever bara en gång..

.. och nu är det dags för pizza med la familia. puuuuuussss

tävlings dags.

tävla du med, här !

tävlingen slutar 20 oktober

JAG VANNNNNNN!


 

tävla du med, här !

tävlingen avslutas den 23 oktober.


torsdag

Vilken slö dag. haha. Varit ute med hunden, varit på samhällskunskapen, unna mig lite extra sol:p och sen hem och dega säng:p grymt gött, för jag har varit såååååå trött idag. låg och tala i telefon i går kväll, men min älskade ängel sara. :) så ja. nu ska jag duscha tänkte jag. för jag orkar inte lukta skit längre, men får hoppas att jag inte duschar bort alla färg nu :p haha dåligt skämt ifrån mig. :p ha det så bra, så hörs vi senare :)

pusskalas:*

you haven't learned a thing

rubriken kan jag fan hålla med, om man tänker på en viss person. som inte fattar ett skit. du kan inte komma och tro att allt är okej. du sårar människor, fattar du inte det. du är helt lonley. det är fan inte konstigt asså. ingen vill, fatta!!

ifall, varit med sara och vickan. like always. vi har haft både kul och skit tråkigt. men vi löser det alltid:p och jag verkligen älskar att umgås med mina kossor. för dom är dom underbarast ever. hihi. jag älskar er. <3

nu ska jag nog lägga mig i sängen & invänta sms från skrutti.
godnatt folks.

let me be your rainbow rising on.

sitter här ny duschad och fresh. mmmm, hihi. ska ta på mig kläder och lite så, sen ska jag väl invänta sara. hon ska komma förbi och hämta mig så ska jag följa med henne hem och hjälpa henne med en sak och det gör jag mer än gärna. för jag vet hur svårt det är. plus att jag ställer gärna upp, allt för att visa hur mycket hon betyder för mig.

ni får ha det så bra, så hörs vi kanske senare :)
kram

onsdag

så då va det avklarat. ehm. vad ska jag hitta på för skoj resten vad dagen? haha. märks väl :D

hör av dig, om du vet nått ;)

godmorgon.


vunnen match.

jaha, då har man vunnit igen då :D hahaha, En hel låda dammsugare, haha fan va feta vi kommer bli här hemma. =) det gjorde denna dagen mycket bättre. eftersom den sögit rakt igenom. usch! god natt

big lights will inspire you,

inte fan blev det någon skola iaf. och sen fick jag reda på att jennifer har spytt i natt. jaaaaaaaaaa för jag behöver verkligen magsjukan också. så jag har vantar på mig och munskydd. JAG SKA INTE HA! okej?

nu blire film, puss

tisdag

gårdagen va toppen. därför det inte blev mycket bloggeri. =) va med sara och åkte fyrhjuling och sen åkte vi till mörttjärn. hahaha , hatar skogen. usch! sen blev det hem o sova. och idag vakna jag med vääääääärsta träningsvärken i armarna från fyrhjulingsåkandet. ush. hoppas inte vi ska åka idag med :p kommer inte orka hålla i mig :O haha, aja det märks :p

nu ska jag snart iväg till skolan och ha matte. *suck* ,
pusss :)

måndag

trött och har massa ont, överallt. jag är så klen, hatar att vara sjukt. det tar på krafterna. så idag blir plugga svenska. kolla lite på engelskan, och kanske göra lite matte. vi får se :) just nu ska jag kolla på tv. sen drar jag igång. jo just det, jonnas present kom idag. hon kommer bli såååå glad. halv två slutar hon. så strax efter det blire att överaska henne. så spännande :p hihi.

pusssss

söndag

104 frågor om mig!


1. är du kär? - nej
2. har du snusat? - ja
3. har du fimpat en cigg på nån annan? - nej
4. har du legat i sängen brevid en tjej? - ja
5. har du blivit dumpad? - ja
6. har du blivit slagen allvarligt? - nej
7. tar du droger? - nej
9. har du pussat en tjej? - ja
10. hatar du någon? - JA!
11. älskar du någon? - ja, sara & victoria.
12. har några av dina vänner svikit dig? - ja
13. har du djur? - ja, katt, hund & fisk.
14. har du legat brevid en tjej i sängen? -  ja
15. hatar du dig själv? - nej
16. har du haft/har oskyddat sex? - ja
18. har du nån sjukdom? - nej
18. gillar du orange? - nej
19. har du skämt ut dej för den du gillar? - gillar ingen.
20. har du en gris? - nej
21. har du en plattång? - ja
22. har du en bror? - nej
23. har du sjukt bra humor? - den bästa.
24. är du brunett? - ja
25. gillar du att stå i duschen flera timmar? - ibland
26. tycker du om hästar? - nej
27. har du en hund? - ja
28. har du skilda föräldrar? - ja.
29. har du gått på simskola? - nej.
30. har du sagt bög till en kille? - ja
31. har du sagt fitta till en tjej? - ja
32. har du fuskat? - ja
33. har du en teve på ditt rum? - ja
34. har du lunar? - nej
35  har du msn? - ja
36. har du en syster? - ja
37. har du bruna ögon? - ja
38. gillar du att fota? - med rätt kamera, ja.
39. har du sett dig själv brinna? - nej
40. hjälper du dina vänner? - ja
41. gillar du tacos? - ja.
42. tycker du att du är söt? - nej
43. har du dansat? - på fest, ja
44. har du spelat fotboll? - ja. i en vecka.
45. tror du på äkta kärlek vid första ögonkastet? - både ja och nej.
46. kan du stå framför spegeln i timmar om du bara får? - nej
47. har du ätit sniglar? - nej
48. äger du en locktång? - ja
49. gillar du att tugga tuggumi? - ja
50. borstar du tänderna varje morgon och kväll? - ja
51. gillar du kläder? - ja.
52. hatar du falska vänner? - ja!
53. gillar du räkna matte? - om man fattar så , ja. annars inte.
54. älskar du någon nu? - mina vänner.

55. Har du gråtit inför en vän? - ja
56. kan du sjunga? -  kan väl alla.
57. Har du sett nån dö? - nej
58. säger du vad du vill? - oftast.
59. Är du lång? - absolut inte.
60. vad är ditt hela namn? - birgitta carolin elisabeth lepik.
61. kan du tala spanska? - några ord.
62. är du kortare än 1.60? - nej
63. älskar du sommaren? - om det inte regnar jämt så ja.
64. älskar du vintern? - om det är en riktigt vinter utan slask.
65. har du mer än 6 par skor? - ja
66. brukar du sjunga när du är i duschen? - ibland
67. har du hoppat ut ifrån ett fönster? - nä.
68. har du mer än 3 par mjukisbyxor? - ja
69. gillar du att städa? - verkligen inte.
70. gillar du att sova länge? - ja
71. har du vart med om en olycka? - ja, men den va inge allvarlig.
72. är du förvirrad? - ibland.
73. har du mer än 6 par byxor? - nej.
74. har du förlorat en vän? - JA.
75. gillar du att shoppa? - ibland.
76. har du varit i paris? - nej
77. gillar du ormar? - usch nej.
78. klarar du dej själv? - ja.
79. har du lagat mat? - ja!
80. är du klantig? - ibland.
81. har du foppatoffler? - NEJ, och stolt över det =)
82. har du mer än 20 låtar på din data? - lätt.
83. sminkar du dej innan skolan? - ibland.
84. har du träffat en kändis? - ja
85. har du mer än 7 par nagellack? - ja.
86. har du busringt? - ja
87. har du skällt på din bror? - har ingen bror.
88. har du en vän som skiter i dig? - ja.
89. har du velat göra saker men vågar inte? - ja
90. sover du med nått gosedjur? - nej
91. har du åkt nånstans utan att du får? - tror inte det.
92. vill du bara bort ibland? - Ganska Ofta.
93. har du tältat? - ja, men gillar hellre min egna säng.
94. har du bränt dig? - ja
95. har du lekt med levande ljus? - ja
96. har du lekt anden i glaset? - nej
97. skäms du ibland? - ja
98. bor du i skåne? - nej
99. gillar du hip hop/rap musik? - sådär.
100. är du på sista frågan nu? - nej
101. är du singel? - ja
102. har du flygt flygplan nån gång? - ja
103. har du kul just nu? - nej
104. är du blyg? - ibland.


kvällens slut.

vic kom till mig, sen kom sara och hämtade oss så drog vi ut och rulla lite:p patricia va med ett tag, sen hämtasde vi hennes bror, mongopatric. haha. lämna av patricia och drog till karlskoga. det va gott med max:D och så träffa vi PG haha. (pygge, patric kalla han för pg.)  sen blev det ghn för att hämta folk. och det va knäsittande och det va trångt och jävligt. TILL slut fick vi komma hem. det tycker jag va mycket plus i kanten. nu blir det sängen och tv. hoppas ni hade en bra lördag! , puss och kram. Massa godnatt.

att folk orkar.

jag är inte den som brukar bry mig om falska rykten. men detta som går runt nu tar fan priset. det har hållt på till och från i ett år nu. och olika folk knäcker mig gång på gång. och nu orkar jag verkligen inte mer. jag ger helt enkelt bara upp. jag är trött på att höra " du måste våldta för att få knulla " , det trycker bara ner mitt självförtroende mer. och nu har jag ingenting kvar. jag gömmer mig i mina mjukiskläder och hemma. för det är bättre här. blockar idioterna på msn, så här kan dom inte röra mig längre. dom kan inte komma åt mig. hemma är min "fristad" men ingen finns här för att hjälpa. pappa, vart är du när jag behöver dig? jo i gbg eller någon annanstans. och resten är borta hos vänner. ingen kan rädda mig, ingen kan hjälpa mig. jag mår verkligen skit dåligt. jag vill verkligen här ifrån. komma till en stad där ingen känner mig, börja om på nått. slippa allt. klarar inte av detta mer. det tar livet av mig. (och nej, jag tänker inte ta mitt liv, jag bara dör inombords) dom suger livet ur mig. jag är redo för att falla. långt ner, långt bort. detta funkar inte längre. jag känner ingen livs glädje mer...

nu får det vara nog.

lördag

nu ska jag städa mitt rum, sen ska jag och syster gå och äta pizza på viking tror jag. vi hörs hejdå. pusss


på bilden: Jag !
foto taget av: Sara !

mycket negativa saker.

Varför i hela helvete ska jag sitta och lägga ner min tid på att göra bloggdesigner åt folk GRATIS och sedan tar dom bort det. STOR jävla mening. Ganska värdelös man känner sig då. ville bara påpeka det. jag lägger av om jag inte får respons på det. riktigt dålig stil om jag får säga det. fy fan !

tävlings dags.

Jag är med och tävlar hos Goooa, tävla du med här!

tävlingen avslutas den 25 oktober

 


 

tävla du med, här !

TÄVLINGEN AVSLUTAS 18/10 !


fortfarande sjuk.

sjukare än sjukast. ;/ ska kolla klart på the city, sen ska jag städa mitt rum. så önska mig lycka till. senare ikväll får vi se om jag följer med flickorna ut. =) vilket jag säkert gör, bara att jag inte känner för det just nu. för att jag är så jäkla sjuk, och det är som värst på kvällarna. men men, det märks vad det blir =)

puss o kram

i guess..

att det är så här du vill ha det. jag vet inte vad jag gjort för fel för att förtjäna detta och jag är inte ens värd detta. snälla skärpning, snart haru inte mig kvar längre. allt är upp till dig nu. tyvärr.

hemma och läggdags.

ja då va kvällen avklarad och om den va så lyckad jag hade hoppats på vet jag inte. men men. nu ska jag slå mig ner i sängen och kolla på idol som jag spelade in. =) ni får ha det så bra. godnatt.

fredag och huvudvärk.

hur går det ens i hop? ^o) iaf, håller på och bränner en skiva, för sara ville ha lite ny musik. fundera på att bli sån där låt mixare, och göra egna skivor med andras låtar på. häftigt :p haha. nejdå.

nu ska jag platta håret och sminka mig medans jag väntar på att skivan sa bli klar.
ps, är grymt sjuk. puss hej då <3

det är dags för freeedagsmys.

idag är jag jätte sjuk och det är inte kul. & igår va jag tok förbanad. bra start på helgen. fyfan. menmen. ska snart hoppa ner i duschen, sen ska jag cykla ner på ett snabbt möte. eftersom det inte blev någonting igår. sen hur resten av dagen kommer lyda, för ni veta lite senare =)

puss så länge!

det finns människor till allt.

så idag fick jag reda på vem som tog min msn och bilddagbok. och det va precis den personen jag trodde det va från första början. Varför lyssnar aldrig någon på mig? mina ord räknas inte eller? sen kan man ju diskutera vem som har ett liv eller inte? anses ett liv att man sitter upp kl 5 på morgon och tar någons msn och bilddagbok? lägger upp en bild på "min kompis pojkvän" och skriver att jag saknar han och att det ska bli skönt att ses imorgon. sen även TYDLIGEN har jobb (vilket personen anser. men jag inte tror på) och sedan även går på socialbidrag. och sen klankar på mig för att jag bor hemma hos min pappa än? Jag bor då fan hellre hos min pappa än att leva på socialbidrag. det kan jag nog fan lova er. eller anses ett liv vara om man sover på nätterna, går upp och går till en lektion om dagen för att kompletera upp mina betyg och går på ständiga möten och får pengar från försäkringskassan? OCH bor hemma tills man vet att man klarar att bo hemma själv, då man har en stadig ekonomi? vilket är svårt i dagens läge pga för lite jobb. Och jag har framtids planer, jag ska dra här ifrån och aldrig mer komma tillbaka. jag ska plugga ett år till. och jag lovar dig, ditt äckliga fanskap. jag ska komma längre än dig. jag ska bli bättre än dig. vi ska få se. det kan ta år om det vill. men jag ska komma dit. bara komma ifrån hällefors är ett steg närmare sucess. nått du aldrig kommer komma. det ska jag bevisa dig. sen om jag inte har utseénde och måste våldta för att knulla (vilket är din synpunkt på mitt liv) då är mitt liv då. men det är din bild på mitt liv. bara en failad misslyckning på fantasi. jag ska komma längre ändå, mycket längre. jag ska besegra dig. ditt äckliga fan. jag är bättre än dig, för du har inget liv. du är misslyckad. tycker inte ett dugg synd om dig. fy fan på dig. jag ska lyckas, och jag ska visa dig att jag kan. så ha det bra i hålan och lev på socialbidrag. för bättre kan du inte få.

Godnatt & tack för mig.

torsdag och...

HEEEEEEEEEEEEEELG! nu börjar min helg och det är underbart. i love it. va i skolan idag, och skrev prov i samhällskunskap. det gick skit bra. är riktigt stolt över mig själv. :) men vart lite besviken att det inte va många av punkterna som jag kunde bäst. för det va för engångs skulle skit kul att plugga. det va intressant och massa:) så det känns som det gick toptrim=) men nu ska jag nog iväg med mina underbara älsklingar till strömsdahl. dom ska äta, och som vissa vet är jag den fattiga utav oss tre:) än så länge:p så jag har nog inte rikigt råd. har hört att det är dyrt där. men vi får väl se. ska springa till ica nu och köpa en yoghurt ist. =) blir nog bra. =)

ha det bra så hörs vi sen :)
pussis

tävlings dags.

jag är en godisråtta av det bästa slaget.
så nu är jag med i en tävling hos Millah om en låda
dammsugare som sponsras utav Godbiten. =)
mummms, ;D tävla du med här!

Tävlingen avslutas 13 oktober.

JAAAAG VAAAAANNN ;D;D;D;D;D!

kvällen är här.

och ont i huvudet som fan har jag. yiiipppiiieee !

blev massa äta hos sara så det va tur att vic och jag hade sparat oss. haha! fy fan va vi mosa. jävlar vad gött det va :D haha. och vic's present gud vad jag skratta. hahahahaha! så klockren brud asså :P hahaha, 10p till dig hjärtat :p

nu blire sängen för jag orkar inte hålla upp ögonen längre.
Godnatt, hjärta på er alla.

kissemiss, tiden går sakta.

hej hå,
har inte kommit iväg till Sara än, för vi har inte skjuts fören vid halv sex. Victoria är här, och hon är inte klar. hom ligger och kollr på tv. Men jag är klar. jag är bra, tralalalalala :D

nej nu ska jag väl göra??? ... haha vänta ;p
JAG ÄR SKIT HUNGIRG!
har ätit en macka idag. så jag är ganska så jätte hungrig nu.

puss o kram

btw,

sara döda mig inte för bilden:D du kan paybacka när jag fyller 20 :) hahah pusssss

dagens händelser

så nu har jag varit i skolan och gjort 3 av 4 prov för veckan, och då menas ju det att jag har ett kvar, vilket måste vara i morgon för att jag är ledig på fredagar :D wiiiiiiiie ! så jag får ta med mig böckerna hem till sara (om jag inte hinner pluggga klart hemma) för vi ska ju dit och gratta henne. åh jag längtar, massa godsaker:P har ätit en macka för att jag ska få plats med allt som ska ätas hos sara :p tacos, tårta, skolbrön med mera :p hahha. ååååh. hihi.

men jag kommer nog inte blogga mer idag, om jag inte lånar datorn hos sara.
vilket vi får se då :) massa pussar och kramar till alla & speciellt...
SARA & VICTORIA! <3 mina flickor.

kärlek today.

7 oktober

FÖR IDAG ÄR DET INGEN VANLIG DAG FÖR IDAG ÄR DET SARA'S FÖDELSEDAG HURRA HURRA HURRA ! :D

btw, idag har jag & min mormor namnsdag med. så kasta in ett grattis till mig med va fan ;)

 


my lovely girls.

dagen sprang iväg. blev inte mycket bloggande idag inte. ledsen för det ;( men jag va i väg med mina trogna fans. sara och victoria. haha =) hade allmänt jävla roligt som vanligt :) och nu blir sängen, för jag ska upp i morgon. :)

hörs i morgon my lovers ;D
pussen

tävlings dags.

Jag tävlar hos Millah, om en goodiebag.
tävla du med, här !

Tävlingen avslutas 31 Oktober



jag är med och tävlar hos erika, gör det du med. här !

 


tredje goodiebagen för idag. ;p är med och tävlar om en till HÄR, tävla du med:)

tävling avslutas den 20 oktober


tisdag

Godmorgon gott folk.
Här sitter jag och har precis duschat. inväntar att jag ska dra te skolan. vilket jag inte gillar. kan inte matte. men men, vi får väl se. Sen blire möte hos Katarina. sen tänkte jag gå en runda nere i gallerian av olika anledningar! :)

hörs sen, ppusss

you would be my friend.

Förutom skiten i skolan idag, har jag... Varit med Bästaste bästa! Det va underbart. just you and me baby! Vi kolla på en film, den sööööööööög! haha. Sen blev det bus med the little one, Jonna :) Sen gled vi en sväng och snusksmsade med P. En trogen häst på tolv ben.

nej, nu blire sängen, för mer information om mitt liv? kom tillbaka i morgon!
puss & kram, från en jättebanan.

little up and down.

Som folk kanske har märkt så har inte jag har mått så bra på senaste tiden, Och gör inte det än heller. Bara stundvis. Jag tänker inte berätta varför, för det är min ensak. Men kan säga så här, det börjar bli väldigt jobbigt. Det tar på hjärtat och jag vet inte om jag kommer orka mer. Snart strejkar mitt hjärta.

Satt och kolla runt lite i massa sparade antekningar som jag har på datorn, och då hitta jag någonting som fick mig nästan att börja gråta. Det va en person som skrivit och sparat. Tänker inte skriva vem det va ifrån men meningen kan ni får se. du vet , vad som än händer så kommer det alltid vara du o jag! Jo tack jag märker det. Det va väl bara ord för dig. Ingenting som betyde någonting. Men för mig betyder det hela världen. Tänk om du kunde göra mer än vad du säger. Mycket snack och liten verkstad. Mycket dålig stil från din sida. Bättra dig, annars går jag min väg. För jag tar inte hur mycket skit som helst. Tack & adjö.

måndag

har varit i skolan och skrev två prov. det gick åt helvete. orkar inte tala mer om det. och sen ska jag nog sluta kolla på one tree hill. faaaaaaaaan! får inte får inte. vilken skit dag.

when love take over.

Så nu är jag hemma efter många timmar sittandes i sporthallen, ganska hård träsmak i baken som little a sa. haha! men det var det värt, för damerna tog hem sin första seger. GRATTIS GIRLS! och nu har jag vairt på en snabb sväng med s & r. det börjar verkligen bli kallt ute nu. ush frös öronen av mig näst in till & så längtar jag efter min vinterjacka, som ska inhandlas i slutet av denna månaden. vill nu ju ;(

nej nu blir att kolla på inspelningen av one tree hill och läsa lite till svenskaprovet.
Godnatt folks, puss o kram.

dom vill ha någonting att dansa till.

hejsan.
hann inte riktigt blogga i morse innan jag och syster drog till sportallen för att kolla pappa's lags första match. visserligen var det bara två st från pappa's lag, för dom har typ lagt i hop killar & tjejer 96. (där runt i) & pappa tränar flickorna =) sen åkte pappa och jag hem för att äta. sen snart typ ska jag, pappa &jonna åka ner till sprothallen igen. för att jennifer är där och kollar på A-lagsmatchen. för att sedan direkt efter spela sin match med damlaget. =) så det blir sporthallen för hela slanten :) Och oth när jag kommer hem:p får spela in det:p och läsa lite på mina prov i sporthallen och sen hemma. vilket jag redan har börjat med :) duktiga mej :D

nu ska jag tjata lite på pappa så vi snart kan åka :D
pusss så hörs vi när vi hörs.

godnatt folket.


tävlings dags.

Jag är med och tävlar om två par skit snygga trosor.
tävla du med, här !

TÄVLINGEN AVSLUTAS TISDAG 11 OKTOBER.

 


jag tävlar om ett presentkort på valfritt ställe, tävla du med. här !


är med och tävlar om denna vackra väska. här !

TÄVLINGEN AVSLUTAS TISDAG 19 OKTOBER.


detta funkar inte.

JAG HATAR.
- mycket.
- många.
- livet.
- att vara fattig.
- att vara fet.
- att vara på dålig humör.
-  bråka.
- mesiga vänner.
- MYCKET MERA!

jag hatar för mycket. bra liv (Y)

LÖRDAG - skit dag rakt igenom.

rubriken säger allt. har inte så mycket mer att tillägga. ville bara visa att jag lever. hejdå.

tävlings dags.

Jag tävlar hos Jennifer om ett presentkort från Smycken på nätet.

Tävlingen avslutas 12 Oktober eller vid minst 30 deltagare.

 

 


 

 

 

Jag tävlar hos Lily om vad ser ni ovan.
tävla ni med, här !

 

 


 

 

jag tävlar hos FEBB, tävla du med.

 

 


 

"Jag tävlar hos mirizen.blogg.se om ett valfritt smycke till ett värde av max 200:- hos Ängla Design"

TÄVLINGEN AVSLUTAS TISDAG 13 OKTOBER.


kvällis

nu är det dags för att slå sig omkull i sängen. väl hemma hos dom coola katterna, så vare fullrulle på skrattmusklerna, minnen från alla möjliga resor & även det väldigt fula målet, HÄLLEFORS MÅLET. ush va jag hatar det, det låter som folk inte kan tala. men liiiiiiiite sött är det & då menar jag liiiiiiite! haha.

nu blev det sängen, kyss & smek, rulldegs smet :)

'hokus pokus en as het kille i fokus'

VA VART?:O hahaha!

har lite brottom just nu. ska göra mig iordning, sitter bara i badrock, för att sedan idiot köra cykel bort till ett gäng coola katter. vi hörs när jag kommer hem för kvällen :) puss & kram !

am i not good enough for you, honey?

så nu är vi hemma. fick mig ett par skor. yeeeeeees. lite varmare att gå i än tygskor. jag är skit trött efter all bilåkande och funderar starkt på att gå och lägga mig efter maten. vi ska äta skit godmat. :D jag har valt. Eller om jag kanske följer med vic. men har nog ingen stor lust med att dra till en viss person. DET MÄRKS vare blir.

ooooh no, not again.

hejsvejs.
nu sitter jag hemma hos sara, väntar på att hon ska packa klart så vi kan dra till karlskoga IGEN! , haha. Sara fick sms om att hennes telefon är klar. så det blir att åka in igen. kanske hittar mig ett par skor också :) Victoria blir med igen också så klart. tönten :p så ni vet varför jag inte bloggar :))

vi hörs när jag kommer hem igen :p
pusskalas:*


freeedagsmyyyys!

Godmorgon!

Jag är trött som ett as. Nästan så jag ser allt dubbelt. haha! Brukar ju ha sovmorgon på fredagar eftersom jag är ledig och min helg börja ju igår :p Eller idag, beror ju på hur man ser det. Men Men, ska snart iväg till karlskoga med S & sen skulle väl V följa med. Sen ska jag nog hem och sova lite ;p Eller om det blir någonting annat skoj.

Vi hörs när jag kommer hem.
pussas♥

♥ grattis kusin.

Idag vill jag även gratta min kusin som skulle fyllt 25 år idag.
men tyvärr gick han bort 07. men vi får hoppas att han har det bättre nu.
VI SAKNAR DIG ROBBAN ♥♥♥♥

torsdag kväll

Haha. Jag har två tokiga vänner asså, dom är såååååå sjuka :p Haha Sitter och skriker och har sig. Ibland undar jag fan ;) hahah. Nej då jag älskar er :) puss på er.

nu har pappi kommit hem, och nu är även jag hemma. vad det blir har jag ingen aning om. hmm.. Ska väl kolla på idol om det inte finns nått bättre alternativ. Men det märks. :)

hörs senare kanske :)
smääääksi♥

i neeeeeeeed to find yoooou.

idag kommer min pappa hem :) i'm happy ;p hihihi. Men innan det ska jag bli med Sara till ghn. ;p börjar bli en trend detta. haha! Sen ska jag hem och träffa pappa sen får vi se vad det blir. ;p

Nästa vecka kommer bli lite körig.
♥ Måndag; Två svenska prov.
♥ Tisdag; Matte & Katarina. (ganska soft ändå)
♥ Onsdag; Prov i Engelska.
♥ Torsdag; Prov i Samhällskunskap.
♥ Fredag; SOVA :p

Så ni som sitter på gymnasiet och påstår att ni har mycket att göra, ska ni veta vad vi på KomVux går igenom. HAHA! Så nästa vecka består av PLUGG! ;o haha.

aja, vi hörs lite senare:)
kisses♥

vunnen match.

Humöret är fortfarande på top och bättre blev det när jag fick reda på att jag har vunnit en tävling hos Michaela. Mycket glad över det, men tvärr är inte priset till mig. Utan det går till lillasyster Jonna :) Så snäll jag känner mig ;p hihihi. Så nu inväntar vi bara paketet i postlådan. :)


you would never leave me this way?

God Morgon kärt folk :)
Idag är jag på något konstig bra humör ;p haha. Ska iväg till Katarina nu kl 11, & här sitter jag ej klar på långa vägar. ;p Sen tänkte jag vänta på Polstjärnan tills Samhällskunskapen börjar 12.50. :) Eller om jag kanske går in i gallerian en sväng, kanske fyndar nått ;p Har ju tråts allt fått pengar idag :D:D !

hörs senare !
hugs.

RSS 2.0