sista september

i morgon blir det skoj.


tjugonionde september

Oj, skriver ju mer på min skolblogg än vad jag skriver här. Har nog tappat lusten. Har ändå inget att skriva. Så vi får väl se vad det blir. kanske till och med lägger ner bloggen. eller gör den till en fotoblogg. PEACE!

+5265419+54362562626

idag suger. allt suger just nu. fattar inte varför. VART ÄR LOUISA?? ;(

tjugofjärde september

Då va det fredag igen och denna fredagen ska spenderas på tåget mot Uddevalla. Turen är ju att min kamera har kommit och att min lillasyster är där. Ska bli skönt och skoj. :) Men frågan är hur louisa ska klara sig utan mig :D hihi. Det blir nog bra ;p Tre nätter ihopp och två ifrån varandra. ;p låter som ett litet kärlekspar. WHATEVER WE LOVE IT. hihi

livet är underbart.

igår färgade jag håret och medans jag va och sköljde ur håret så vart jag facerapad utav sötaste louisa. så här löd det:

Louisa här och tänkte göra en facerape tänkte bara säga att Cardin är en underbar människa och ni som är hennes vänner ska va väldigt lyckligt lottade för de är jag:)

hon är väl för söt. puss på henne masssor!!! ;D

va tiden går fort

idag är det tre årsen min kusins bror gick bort. vill vända mina tankar mot min kusin och hennes familj. robban du finns i våra hjärtan. hjärta.


femtonde september

sitter och har it, det suger ganska hårt just nu. för jag har fastnat. och jag vet ju egentligen hur man gör bara att jag har hjärnsläpp!!! it sucks. men men...... fsdjkaghsdfaodpf :D

jag är hungrig och vill ha mat. lite ont i en tand men jag överlever. min underläpp gör ont. och jag är trött. mat sen samhällskunskap. yeyy!

bye

fjortonde september

sjukt trött på min kondition nu asså. den är fan sämst. gaaaash! trött som vanligt. undra när det kommer vända? aldrig.. känner att det bara finns en massa negativt nu förtiden, bra störande. Och inte fan har jag ett par skor som inte läcker in. och det är fan största stan för regn. NEGATIV NEGATIV! får ta och åka till mor snart så jag kan gå på skopunkten och handla mina skor jag vill ha & ett par stövlar! detta funkar inte längre.

bye

trettonde september

hejhop. helgen har varit okej. och nu är jag tillbaka i mullsjö. nice!
just nu har vi IT lektion med uffe. & vi har startat en blogg på wordpress så vi grejar lite med det nu. ta en titt det blir nog kalas. SKOLBLOGGEN

nionde september

har inget speciellt att säga. idag har jag varit i skolan kollat på film på engelskan och sen har jag jobbat flitigt på matten och lärt min alfabetet på teckenspråk. wääähey. Sen gjorde vi ett tappert försök att se idol på michaels tv. hmm. funkade så där och sen har ÄNTLIGEN packat upp mina kläder. va på tiden. och i morgon ska en liten del av dom packas ner igen. för i morgon händer det stora grejer. i morgon åker jag till hällefors. tjockt nice. hihi.

nu ska jag kolla om på idol sen sova. mumms!
pusss!

idag är jag glad..

..för jag ska få Photoshop CS4 av min pappi.
världens bästa ♥

sjätte september

leflöeflöelöaeoeopepåwpweeäöeäaöeleföf.d.-.f,.mfdpelalösalekgnjtrönhioerankinmjgrkonhggftoprejmwnhtjurejgbfm
,gnsdifm4owerkaelködlskr4opweotrjkgnmfgn,dfngrikro3keokrweopkröseljtkrngjr
ngjrngsrlsdfgksjkdlfreoprkaöemkrngglrsofkpefksrop
dgöslgjksnfgäsidbngfdöaf
s¨'föaldgjiodgsdpiogkkke90djkgpdfkg

så nu har jag sagt mitt.


tredje september

Är hos min mor nu. Väntar på tacos sen ska jag kolla på massor med tv. Veckans höjdpunkt. haha. Veckan har gått fort och dagen har bestått av Livsåskådning och Psykologi. Det ända positiva va Psyskologin idag. Blä på det andra. Dagen har varit bra ändå. Nu ska jag tjata på mamma om mat. cya fuckers and assholes!


det va inte igår!


en skoj grej

Va att när jag kom hem efter skolan idag och tog av mig skona så in såg jag att jag inte kunde ha varit speciellt vaken när jag vakna i morse. På min vänstra fot sitter en svart strumpa och på min högra sitter en vit. haha fick mig ett gott skratt då iaf. & en annan mer ironisk grej än skoj, är att jag har lagt nästan 700-800kr idag på TRE sj-resor idag. FYFAN! det är fan pajas hur mycket det kostar att åka hem. (y' Nu är iaf allt bokat och det finns ingen återvändo längre. Så Uddevalla på fredag och Hällefors nästa helg. Kirrat!

Nu ska jag kolla klart på mitt oth avsnitt. Sen ska jag kolla på en film och somna till den hade jag tänkt mig. Börjar tröttna på att sitta och gäspa som en apa på morgonen i skolan. Så jag ska sova tidigt ikväll.

peace out my friends and enemies.

duktiga mig

Idag har jag städat undan på mitt rum. ska snart bara ta tag i dammsugningen. Skolan va ju inte så krävande idag. hela IT satt jag i "koma" och samhällen vara i typ 20min sen fick vi sluta. yeeey! Hade fått post med. MYS! eller jaa.. Fick boken jag beställde. PSCS4 - allt i en bok. Tänkte jag skulle sätta mig och kolla igenom den och testa lite grejer. hihi awesome. Ska även beställa tågbiljetter idag. både till mor och far tänkte jag. Såg att biljetterna till far hade gått upp i pris så jag känner att dom lär bokas snarast!!

trött

Sitter på it-lektionen och gäspar. Visserligen kan jag redan det han går igenom och är lite snabbare än han, men men. Kan ju inte rå för att jag är kung. *bigsmile* Fotograferingen är redan avklarad. urk! Snart dags för mat hörde jag. yummie. Efter maten ska jag plågas med samhällskunskap sen får jag gå hem och slänga mig på sängen. YES!!!!!!!! Men innan ska jag komma ihåg att ta ut lite böcker. (y'


första september

wöööhu idag får jag pengar. grrrrrrrrr!

sitter i skolan & lyssnar på information som jag redan kan. men men! snart blir det fotografering. önska jag slapp vara med på bild. jag kommer antagligen få sitta ner & då kommer fläskdoris fram och blottar sig. bög! nej dags att lyssna på vad mats säger.


RSS 2.0