pic, less orka
Fredag

Idag går dom flesta på helg eller semester. Men Carro hon börjar fyra dagars slit efter två dagar ledigt. Men det ska nog gå bra. 

Just, hahahaha jag har blivit besat av svenska Hollywood fruar 😱 hur gick detta till. Haha jobbigt. Men det är bra tycker jag :) 

Hörs och ses 

Ej morgon människa

Det börjar ta emot nu. Att klockan ringer halv sex tre dagar i rad är inget jag gillar så speciellt. Det känns verkligen att man lever då. Haha. Det är tur att jag älskar mitt jobb. Men idag och i morgon hade jag verkligen hoppat över. Suger lite extra att tre personal har gått på semester i helgen med. Man är ju smått avis. Någon dag är det min tur med. Men det dröjer nog. Haha 

Nej, om man skulle slänga i hop dom där mackorna nu och sen sätta sig på cykeln mot jobbet. Cykla uppför är inte riktigt min grej heller haha. 

Ha en bra dag så hörs vi :)

Vart är sommaren?

Var det all sommar vi skulle få i år eller som varade i någon vecka? Jag behöver mer för att orka med detta jobb schema och den höst som väntas. 

Nu var iaf ledigheten för denna vecka över för min del och fyra dagars jobb väntas. Börjar med en kväll och kör sedan tre morgon pass. Dom ringde igår och gav mig mer dagar i slutet av mitt schema, då det såg ganska glest ut. Jag är nöjd för jag fick fyra nätter. Två i juli och två i augusti. Så nu får jag en kanon lön i augusti. Det blir skit bra för då kan jag köpa dom tre böckerna som saknas inför hösten. Det blir att snåla och jobba och skola och praktik då man ingen CSN har. Fy hoppas jag överlever och att inte höst dempressionen kommer och sjukdomen min blir kaos. Vi håller tummar och tår.

Nu ska jag fixa matlådor och göra mig klar för jobb. 

Hörs å syns.

Soffmys

Helg härligt. Har bosatt mig i soffan med gubben och har sett på nyaste Johan Falk. Den va mycket bra. Nu blev det Irene huss. Mys mys. 

Men trött som ett djur är jag med. Fy. Sova vore skönt! 

"Believe in him and believe in me"

Gjorde mitt första kl 7 pass på hur länge som helst. Minns inte ens senast jag gjorde ett kl 7 pass. Men det rulla på fint och vi var klara innan tio. Nöjda och glada tjejer här. 

Så slutar halv fyra. Så idag blir det nog slappa är ju ledig tills 13.00 på lördag. Hoppas solen håller i sig i alla fall. Är lovat strålande sol på min lediga dag. Håller vi tummarna för. :) 

Hörs och syns.

onsdag

Det är redan mitt i veckan och det känns inte ens. Från att vara van med måndag - fredag pass till att börja veckan en tisdag så känns det just nu bara så feeel. Nu går det ju inte längre att längta till helg på samma sätt. haha. Jag gör tre pass sen ledig en dag sen fyra nya pass. Så ser typ hela mitt schema ut slutet av sommaren. haha bara gilla läget. nu får jag ju även man OB så jag ska ABSOLUT inte klaga. :D

Snart dags och ge dig i väg för pass nr 2 och även det en kväll. segt dock att börja 1, för då känns det som att kvällen aldrig tar slut. haha. men men. JUST DO IT! älskar ju ändå mitt jobb så.

hörs och syns.


Sommarlov

Hej bloggen. 

Var ett tag sen det hände någonting här. Men livet har kommit före helt enkelt. Jag jobbar och går i skolan än, fast nu är det ju typ sommarlov för skolan då så då är det bara jobb och njuta av solen som står på schemat. Just nu har jag varit ledig i nästan 4 dagar och börjar min första kväll på Mogrens idag. Då jag har gått dagtid på dagcentret i fyra veckor. Ska bli skönt med variation av, dag, kväll och helg. För det finns ju inge bättre än att vara ledig mitt i veckan. Yeeeey. 

Igår va var hos far och åt grillat, himla mysigt. Och självklart retades både far och evis om att dom hade semester. Haha. Fy så elaka. Men men. Det kommer en dag då det är min tur med :) 

Nu blir det lunch och fixa matlåda. Sen myser jag tills det är dags för jobbet halv fyra. 

Tips

På en himla bra shopping sida som du kan hitta många fina fynd på. 

http://campadre.se/tipsa/947216?utm_source=mgm&utm

RSS 2.0